Aky bi bol najlepsi vetrak....tie vystupy na to napetie su tam neni nooo vlastne jeden uplne dole pleas help ???
Printable View
Aky bi bol najlepsi vetrak....tie vystupy na to napetie su tam neni nooo vlastne jeden uplne dole pleas help ???
??? tak co vlastne chces ???Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Já osobně na téhle desce používám jenom konektor na CPU Fan, pomocnej odsávací a pomocnej nasávací fučák (mám doma melé letadlo ;D ) mám zapojenej přímo na kablíky k HDD...
A je pravda, že druhý on-board konektor je úplně dole a je totálně mimo dosah... z něj se mi bez prodloužení kablíků nepodařilo připojit ani odsávací (pod zdrojem) ani nasávací (pod hdd na čelní stěně) fučák, protože ty kablíky byly prostě krátký... Epox to s umístěním tohohle konektoru moc nevychytal...
Pekne to dorval pred tym som mal platformu intel a dosku ABIT SA6R....tam boli 3 vyvedene konektory
EPOX LOW PRICE :wink:
jj, já měl ABIT ST6 a taky 3 konektory (a inteligentně rozmístěný! :!: )...Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
holt ne všechno se povede... na druhou stranu, ten Abit mě tehdá stál jen asi o 500 víc než tenhle EPoX...
chipset (oba cipy) na teto desce chladim jen pasivne, staci to a nedela to zadny problemy. Ja mam volny vsechny tri konektory na ventilatory :D
Nehlučí vám větrák chipsetu desky Epox 8K9A?Mě se zdá ,že dost.
no on "hlucel" i na 5V natoz na 12V ...Citace:
Původně odeslal Post
podle me, co nejde uchladit pasivem si nezaslouzi byt v mojem pocitaci (AMD je vyjimka potvrzujici pravidlo :mweheh: )