Chtěl bych slyšet váš názor. Já si zamilival operu ale věci z disku otvírám v IE
Printable View
Chtěl bych slyšet váš názor. Já si zamilival operu ale věci z disku otvírám v IE
Mám operu s javou a IE už vůbec nepoužívám. Opera rulezzzz
Opera je fakt lepší já se o to taky snažimCitace:
Původně odeslal Dumy
jj opera rulez .. ale zial niektore sajty musim kukat v iecku :( ale co uz ;)Citace:
Původně odeslal mic-hal
MadCap
No me na Opere vadilo ze je komercni a tudis neni zadarmo nebo se tam zobrazuje reklama. Pak mi taky obcas padala. Ale super byla rychlost.
Zacal sem pouzivat Mozillu Firebird 0.6 a sem spokojeny. Umi to stejne veci jako Opera, je to sice malinko pomalejsi pri spousteni ale pak uz pohoda. A jsou k tomu skvele plug-iny. Jako napriklad zobrazovani flaskhe az po kliknuti (skvele proti reklamam) nebo mouse gestures (bez toho uz se neobejdu) ci identifikace prohlizece...atd atd. Je toho dost. Vyzkousejte. Uz nepouzivam ani operu. Verze 7 me hooodne zklamala.
Mno, nemuzu se prihlasit do skolniho systemu, ani internet banking mi nefunguje... Takze bud IE, ale nejlepsi je rozhodne Mozilla, nebo Firebird(Mozilla bez postovniho klienta, editoru html, a pod., ale pokud chcete muzete si to vsechno stahnout jako add-onn... Takze zase z Firebirda udelate Mozillu... :) )Citace:
Původně odeslal Dumy
nevim jak ibanking ale u skoly bych videl spis problem ve skolskych strankach. autori vetsinou predpokladaji ze co jede v ie, jede vsude :evil:Citace:
Původně odeslal Umbro
ad ie x op x moz:
na mozille(fb) mi vadi akorat ze poprve dlouho startuje. jinak pouzivam stejne vetsinou vsechny tri na testovani ale pro osobni prohlizeni asi nejcasteji Operu (mouse gests jsou virem nejvyssi urovne. kolikrat jsem treba v TCMD a snazim se je pouzivat a dumam proc to sakva zase nefici :))
No, u te banky to v Opere nenajede vubec a u Mozilly to napise, ze prohlizec neni podporovan, ale vsechno pak jede dobre...Citace:
Původně odeslal jedik
Ve skole to maji to blbe udelane a odmitaji se se mnou bavit. Pry ze je to optimalizovane pro IE a Netscape a to ze mi musi stacit... :evil:
A co se tyce mouse gestures, tak jsem je jeste nezkousel, ale budu muset zkusit, bo o tom vsichni basni. Co vim tak pro Mozillu existuje add-on mouse gestures, ale nevim, jak moc se lisi od tech z Opery...
:: Jo, a kdo by nevedel, dneska vysla Mozilla v1.4 ::
Citace:
Původně odeslal Umbro
Ja pouzivam na 90% OPERU ...iba na niektore stranky IE6.0
Problem I-Bankingu Tatrabanky je ten, ze Opera verzie 7.X ma problemi s SSL protokolom
I-Banking Tatry funguje LEN v OPERE 6.X ...
ja s eBankou v opere 7.?? nemam jedinej problem, bohuzel pravidelne navstevuju jednu sajtu kde maj detekci - nemas ie mas smulu :evil: Ja uz si na mouse gestures zvyknul tak ze mam nutkani je pouzivat i v IE a tam nejdou :oops:
Maxiku v Opeře jde nastavit jak se hlásí -- Soubor - Rychlé nastavení.
Já používám Operu 7.1 a rulezzz, internetbanking u ČS mi tam funguje, forum taky, co víc si přát :smoke:
Citace:
Původně odeslal Marty
F12 shortcut na typ hlasenia
Tatrabanka fakt nejde - naposledy to fungovalo v 6.05 Opere :-(
no me nova Opera pomerne casto padala a mela problemy se zobrazovanim nekterych veci. Mozilla mi vyhovuje lepe.
Tak tak. Bez gesty myší se už snad neobejdu. Strašně návyková věc. Když přijdu ke kámošovi a ten má IE, tak si tam sednu, ťuknu na odkaz, držím pravé tlačítko nahoru dolu a ono nic ??? a tak ještě jednou a znovu a pak mi to teprve dojde :lol: :oops: .Citace:
Původně odeslal jedik
Jinak bankovnictví teda nepotřebuju, ale jinak mi vše funguje skvěle.
opera rulez-dys sem presedlal, rikal sem si..no nic novyho, ale pak sem spustil ie a rikam prec se vsecky stranky sosaj kolem minuty??? proc mi na tydle strance vyskakujou reklamy, proc neni predchozi stranka v cachi ??? ;D
jj souhlas, taky se snažím v IE dělat gestury ;D
btw. jak v opeře zakázat obrázky (jako je v mozille "block images from this server")?? a popupy?
popupy: file/preferences/windows
zakazovat vobrazky nepotrebuju, tak nevim
heh, tam mam samo nastaveny abych vypadal jako msie 6.0 ale ta z <>na sajta si proste zjisti ze nemam IE :evil:Citace:
Původně odeslal Marty
Vsetko cez klavesu F12 ....Citace:
Původně odeslal Marty
to kvůli bannerům :)Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Al není tam zakázat obr. ze specifického serveru.Citace:
Původně odeslal Deviant
Pop-upy uz nejsou problem ani pro IE.... staci mit novy google toolbar a je to ..... viz obrazek :) (59 blocked)
http://comm.webzdarma.cz/oc1.gif
ie suxx
dík za názory
MyIE2 Rulezzzz.
Umí wšechno a je na jádru IE :wink:
ja taky začal používat Operu!Předtim jsem používal Mozillu ale měl jsem problémy s otevíráním nějakých stránek na netu a pak otevírání stránek přímo s HDD psalo to že to nemůže najít nějakej soubor kterej tam přitom byl!!Tak jsem přešel na Opoeru a fakt super!!!IE už nikdy!!!!