..... čím to taktujete - ja do teď Rage3D Tweak - ale nejak se mi teď, když mám nový kat 3.5 zamrzá comp pár vteřin po startu systému (w2k) ..... co s tím .... stalo se to taky někomu ? (jestli to už někde v diskusi je - tak sorry) ;D
Printable View
..... čím to taktujete - ja do teď Rage3D Tweak - ale nejak se mi teď, když mám nový kat 3.5 zamrzá comp pár vteřin po startu systému (w2k) ..... co s tím .... stalo se to taky někomu ? (jestli to už někde v diskusi je - tak sorry) ;D
no ja mam cat 3.5 a rage 3d tweak a windows xp z zadnej problem ???
....takže asi reinstal systému do ...... )l(
:wink: nojo me to taky ceka. Odinstaloval sem nForce2 drivery protoze jsem chtel instalovat nove a nejdou BAC a ty nove se proste nenainstalujou. Dam setup, dole najede cara, blikne to a jsem zpet ve windows.Rucne jsem prez spravce zarizeni neco aktualizoval,ale asi ne vsechno takze ted jednu na poloinstalovanych nforcech a format c: visi ve vzduchu. Btw jinak karticka slape? Me v patek prisel novy Hercul z reklamace a ted shanim fortrona,aby se situace neopakovala.Citace:
Původně odeslal Jezyn
Kdyby jste pouzivali RadEdit a flashrom, tak nemate problem. :smoke:
Flashnout bios staci jednou at to jde taktovat a pak by to melo jit vsim ne? Ja mam treba radeonator 2.0 a pohodka :wink: I kdyz ted netaktuju nic, cekam na fortrona 350w a hlavne se bojim byt sahnout na grafiku,pac dve reklamace me naucili vazit si fungujiciho Radeona 9700 :oops:Citace:
Původně odeslal Dawe
Jiz drive jsem rekl :arrow: Ve woknech taktujou lamy ! ;D :wink:
sam ses lama ;D ;D ;D
ee, ja netaktuju Ragem, 3D tweakem, powerstripem a podobnejma sracickama...Citace:
Původně odeslal Fireball
Ja proste zapisu frekvenci primo a je to. 8-)
to je taky moznost ale pro mnohe lamy je to jednodusi ve woknech ;D
Flashrom nebo atifalsh je zde jedina spravna moznost, ne "taky moznost" :wink:
Flashrom nebo atifalsh - pouč mě, co to je, kde to stáhnout, lama nejsem , tak to pochopím
Treba na RADEON ITALIA najdes jak RedEdit, tak i Atiflash.
Dost je toho i na ATI-News.de a samozrejme i jinde.
Postup je velice jednoduchy - otevres si RadEdit -> navolis si takt jadra a pameti, jakej se Ti zlibi, -> ulozis do *.rom a *.bin -> nabootujes nejlepe nejakou startovaci disketou do dosu (NIKDY nefleshuj z diskety - je to potencionalni vrazda grafiky :wink: ) -> spustis flashovani prikazem typu: \FLASHROM -p 0 jmenosouboru.ROM nebo \ATIFLASH -p 0 jmenosouboru.ROM to podle toho, co budes pouzivat - je to v podstate jedno.
Jmeno souboru sis sam urcil v RadEditu. Ja osobne doporucuji nazyvat soubory podle taktu GPU a RAM - napr 305_300.ROM ap.
Uz je Ti to jasnejsi ? :-)
..ok ...dikec ... jak přijdu domů, tak si to flashnu - dík ..... z diskety .... ;D :wink: (vždycky jsem flashoval z diskety i bios desky a grafik - trochu vzrůšo)
TY si mel ten problem s rozsipanym obrazem? a co ti rekli na reklamacce zkousel si i jinej zdroj? Jak casto se ti to delo a co pomahalo? .... :?:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
jsem s toho trochu jelen .....stahl jsem si radedit1102 a jsou tam možnosti - load, exit, help ..... asi budu muset sehnat někde bios ? ..... asi ..... kde ? .... na mou kartu .....nejlepší by byl asi z radka saphire 9700 pro ....asi ...... nebo je to jedno ? ...... teď mám BK-AMI VER 008.004.008.000
Stahni si RadEdit 1.1, nebo takovej, kterej bude mit tlacitko current a natahni BIOS z karty. Vyreseno. :wink:
no hezký - This is not a vaild ATi BIOS .... no nic .... tak zas nic nebude
Ale bude !
Keep tryin - najdi si takovej Radeeit, kterej tvuj BIOS nacte a uvidis.
S tema improved a jinejma jsou vetsinou opletacky.
A jestli ho nenajdes, tak mi napis a ja Ti ho poslu. :-)
Co to placas?? Lamerske je spise porad neco flashovat. S dobrou utilitkou ala Rivatuner jde vsecko o poznani snadneji a v pohode 8-) . Ze tady Jezynovi neco dela problemy jeste neznamena, ze to ostatnim nejede krasne. Jediny flash u me byl na warp R9700pro bios. Podle potreby vse doladim rivatunerem nebo radeonatorem. Nedokazu si predstavit, ze pro zmenu byt JEDINEHO mhz bych zas musel neco flashovat :oops: :oops:Citace:
Původně odeslal Dawe
Dal jsem cely case do shopu. Zkusili i jiny zdroj a porad to same. Odeslali na reklamacku a za nejakych 25 DLOUHYCH dnu stravenych na TNT2 mi dosla nova. Jo rikali neco o tom,ze se prehrivaji ramky. Ted jsem si koupil novy zdroj a to Fortron 350W a pokud by se to snad stalo znova, tak jim svoji asusackou desku otriskam o hlavu :roll:Citace:
Původně odeslal oiler
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Ach jo... Hele Hombre to nema cenu...
Zustan si u "utilitky", ja proti ni nic nemam, jenom vyjadruju svuj nazor.
A jestli Ti dela problem flashovani, tak se ozvi, az se to naucis. :wink:
Je to asi tak 100x jistejsi, bezpecnejsi a proste neexistuje lepsi zpusob jak zapsat nejruznejsi info do romky nez to do ni flashnout.
Nezapomen, ze tim mym blbym flashovanim muzu najednou menit informace o casovani pameti, tv-outu a jeho standartu, obnovovaci frekvenci a mnohem vice.
A nemusim si zasirat wokna nejruznejsima sracickma. ;D
Hele, nepouzivas Ty nahodou takhle i naky memory optimalizotory a podobne "utilitky" ? :lol: :wink:
....chlapy, nehadejte se .... ja to flashnu.... protože jedu mimoto i na linuxu - a na něm těch utilitek na taktování r9700 moc není (možná je , ale já je nějak ještě neumím používat) ..... takže to skusím flashnout a uvidím ..... ok ? ..... :D ;D :wink: .... snad se to neposere ...... ;D ;D ;D
Ze neco vyhovuje tobe, jeste neznamena, ze je to nejlepsi :lol: Btw pokud ti jedna utilitka dokaze zasrat wokna, tak to uz je musis mit touhle dobou pekne zaneradene. To, ze je flashovani 100x bezpecnejsi je asi taky jenom tvuj "objev" a kvuli nemu hned nepoletim flashovat bios. Btw ja pouzil flashrom 1.3 a to prakticky jen na naflashovani odemknuteho R9700pro biosu. Nejak sem nemel potrebu to potom milionkrat flashovat :roll: Jo a taky se mi zda, ze nejvic flashujou majitele R8500/9100, kteri to povysili az na nejaky sport, kdy se snazi mit co nejcasteji flashovany bios ???Citace:
Původně odeslal Dawe
Tak tohohle radoby flamu uz radsi nechame :wink:
Me to fakt nebavi.
A krom toho od zitrka nepatrim k majitelum 8500, ale 9500PRO a chystam se opet "milionkrat" fleshovat ;D
Good fight, good night. 8-)