Má jako druhý PC duron 1,2GHz, ale problém je v tom, že na něm je pořád 54 stupňíků, není to trochu drsné??? Přece jenom, na XP-čku jsem tolik ještě neviděl :D
Printable View
Má jako druhý PC duron 1,2GHz, ale problém je v tom, že na něm je pořád 54 stupňíků, není to trochu drsné??? Přece jenom, na XP-čku jsem tolik ještě neviděl :D
Vzhledem k tomu že to je skoro nejvyšší Duron z dané série, není se čemu divit. Pokud je to stabilní, neřešil bych to :wink:
54 stupnu je krasny... Min z toho nedostanes snad ani vodnikem ;) ....
Ja som mal vo worku na mojom XP TBred 2200+ okolo 60 stupňov... Po výmene chladiča je to cca 53-54... A to pri idle....
Takže pokiaľ mu to nepadá a tá teplota je pri zaťažení, tak by som povedal, že to neva...
Když jsem ještě používal svého Durona Spitfire 900 tak jsem měl asi stejnou teplotu, žádný problém.
V pohode moj Durex dnes spravil tiež rekord. Len 53°C a to s vodným :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DK
Ne, 54 neni drsne :) Ani trochu :) Ani se neptej, kolik topi muj 1.3 :)
Vubec bych si z toho nedelal hlavu :)
coooooooo? este pred tym ako som si zlepsil chladenie som mal maximalne teplotu Cpu 45, uplne maximalne!
Zkus snížit napětí to mi trochu pomohlo. Defaultně je tam 1,85V ale mě v pohodě jel na 1,7V , než odešel do křemíkového nebe s ulomeným, rožkem :cry:
a neni nahodou default u Morgana 1.75V?Citace:
Původně odeslal Aladar72