V adresáři windows (OS win98) jsem objevil neco pres 300 souboru s podivnym nazvem (př. ffe1cfd5_{DA03D801-5390-11D7-93AF-0007E9E6F573}.tmp), které jsou nulové délky. Každý den jich pár přibude. Nevíte co je to zač? :?:
Printable View
V adresáři windows (OS win98) jsem objevil neco pres 300 souboru s podivnym nazvem (př. ffe1cfd5_{DA03D801-5390-11D7-93AF-0007E9E6F573}.tmp), které jsou nulové délky. Každý den jich pár přibude. Nevíte co je to zač? :?:
zbytky po různých instalacích :wink:
To si nemyslim, jelikož se jich každý den pár vytvoří. Vyloučil jsem i internet (stejný jev i na domácím PC v současné době bez připojení).
Uz som to niekde videl, ale nebolo to v tempe ale v hlavnom adresari Windows :-o Podozrenie som mal na nejaku cast Office.
u nás v práci jsou Milenia a taky se tam takový soubory hromaděj.Nikdy mně nebylo jasný, kde se tam berou - office je zajímavý vysvětlení.Možná to tak bude.
Tohle fakt neřešte a mažte to. Jsou to různé zbytky a OPRAVDU! nepotřebné soubory po spuštěních/nainstalovaných aplikacích. Když jsem jel na 98. Tak jsem to vždy mazal a v pohodě. Nic se nikdy nestalo.