Cuz vsichni,rád bych věděl jaká je nejlepší deska na starších VIA čipsetech jako KT266 nebo KT333,skládám totiž compa čistě na overclokování a potřebuju proto starší a levnější komponenty.Zajímají mě hlavně možnosti taktování.
Printable View
Cuz vsichni,rád bych věděl jaká je nejlepší deska na starších VIA čipsetech jako KT266 nebo KT333,skládám totiž compa čistě na overclokování a potřebuju proto starší a levnější komponenty.Zajímají mě hlavně možnosti taktování.
Neviem preco rozmysleas nad KT333 za par korun kupis KT 400
Asi máš pravdu.Jaká z těchto desek je na overclocking nejlepší - MSI KT4VL,Asus A7V8X-X nebo Soltek SL-KT400-C?Citace:
Původně odeslal NOD
asus je jistota, ale za par supu mozes poridit soltek nebo ocesany epox s nforce2(mozna i ultra)
To za pár koruniek možeš kúpiť aj GIGABYTA. :wink:
Praveze ASUS uz nie je taka istota a prave so spominanou A7V8X mam blbe skusenosti aj ja aj DeeKay...Citace:
Původně odeslal berraneck
IMHO by som si teraz kupil zrejme nejakeho z poslednych GigaBytov... :|
Tá A7V8X nie je ASRock alebo jak sa to píše?A tie sú dosť osekané.
Nojo, celkem levne a dobre reseni je ten Gigabyte. Kupoval sem ho kamosovi a bez problemu.
Nie A7V8X je plnohodnotna ASUSa s KT400vkou...Citace:
Původně odeslal NOD
Čisto na taktovanie si zožeň Epox 8KT3A - takú, akú má GABO... A môžeš taktič, čo Ti komponenty dovolia...
BTW, na maximálný OC potrebuješ celkom kvalitné komponenty a tie nie sú vždy lacné...
TEN EPOX KT3A je čo zač?Akú to mám čipovku?Kolko stojí.
EPOX 8K9A KT400......low price
Za cenu těchto Epoxů se ale dá pořídit Asus A7N8X-X(asi 2800 s DPH),který sice nemá dual channel,ale stále je to nForce2 což je podle prakticky všech uživatelů o dost propracovanější a vyspělejší čipset než ty od VIA a znatelné je to prý právě při taktování.Má tedy vůbec cenu desky se současnými VIA čipsety kupovat?
No jednoznačně EPoX 8K5A2+ --- KT333 + VIA8235A, RAID, USB2.0, bomba deska. Na takování Duronů a Palomin ideální :) na Tbredy už trochu drsnější kalibr :lol: