XP jsem videl,vyzkousel,vyhodil a vratil se k W2k o hodne lepsi nez XPa!Ve vsem! ;D
Printable View
XP jsem videl,vyzkousel,vyhodil a vratil se k W2k o hodne lepsi nez XPa!Ve vsem! ;D
A muzes prosimte argumentovat ? Takovejdle nepodlozenej tlach je k nicemu...
btw:nevim proc zakladas novej topic...
A ešte k tomu v hrách ???Citace:
Původně odeslal Chihuri
a proc nam to vubec rikas? :)
To je iba subjektívny názor...
Niekomu možno vyhovuje viac Win XP, inému zase Win 98 :lol: alebo Linux, ...
Debata o ničom...
moje řeč - přesně tak ..... rozumnej člověk ..... dvoulitry jsou stejně nejlepší ....Citace:
Původně odeslal bubak
A čo takto to dať do operačných systémov? Ja hru Windows 2000 nepoznám :lol:
Možná mají XP kvalitnější solitaire a miny....Citace:
Původně odeslal daggy
Pánove ! Na těch vašich raketách (PC), mam na mysl ty co maj stejnou konfiguraci co JÁ(P3 atd.) Se nedivim ,že haníte XP. Můj názor je : JSOU SUPER ,ALE .............. . Testoval jsem je a namém compu vše běhalo pomalu. Tak jsem dal spátky W2000. Takže : Když vylepšíte to vaše železo (upgrad), Tak na XP nedáte dopustit. Na to co já vytvářim ,stačí moje P3. a OS Win 2000 prof.. + 98se. (jsem spokojen) Zatim PIC
Je to jen muj názor. Prubněte ,porovnejte a testujte. :idea: :idea:
XP umí to, co W2K, často líp, a nějaké věci navrch... Tohle je výkřik do tmy a před rokem by se možná ujal, dneska není o čem diskutovat :-)
jan555 : A kdo řekl , že Ne je trumpeta . os :XP , je samzřejmně dobrej. Vždyt jsem to poudal. :D . Ale !!! kdyby jsi četl pozorně ,tak jsem ho chválil. (slabší PC to nutáhne- vše je pomalejší. ). Mohu potvrdit.
PROZRAD NAM :::::: O co je lepší a co má navrch ? -- Zda to normalní konzument využije. (doufam ,že máš na mysli Xp prof. kterej sis legálně koupil ;D :idea: ) Já Xp hom. mam legal.
To nebyla reakce na Tvůj příspěvek, ale na původní, jinak bych Tě citoval :-) A co se Tebe týče, dost by mě překvapilo, kdyby na Tvojí konfiguraci byly W2K rychlejší než WXP, RAMky máš dost, takže nevím, v čem by měl být problém, na zhruba stejné konfiguraci jsem viděl přechodů dost a vždycky byly (co se rychlosti týče) k lepšímu...Citace:
Původně odeslal vivalin
A jinak, opravdu mám na všech počítačích Win XP Pro EN originál (stejně jako Officy a spoustu dalších věcí) a to tady mám ještě pár licencí k ničemu v šuplíku :-)
Ja mam win xp na PII 350,256MB, WD400EB a no problemo, behaji skvele. Daval jsem je i na PIII800,256MB / Duron700,196MB Ahlon600, 384MB a na zadne sestave nebyl problem, hlavni se mi jevi velikost operacni pameti a pevny disk
A o cem tahle "diskuze" vlastne je ??? bubak se snazil vyvolat flame, nebo jak si to mam vysvetlit? ja pouzivam XP, no a co? je to o nicem. win2k vs. XP uz tu parkrat bylo a neodmitam diskuzi, ale chtelo by to argumenty a aspon nejak zacit, ne rict:roll: :roll:Citace:
Původně odeslal bubak
muzete mi rici prosim, proc odpovidate na temer rok starej dred?
LOCK