Jaky jsou lepsi KX nebo orig? S Audigy1 jsem mel KX a ted sjem u A2 nainstaloval orig a hodne to ubralo basy, tak nevim co je lepsi? Jo a jeste se mi s orig ovladaci v device manageru hlasi jako klasicka A1 :? Ale to jse asi jedno :-)
Printable View
Jaky jsou lepsi KX nebo orig? S Audigy1 jsem mel KX a ted sjem u A2 nainstaloval orig a hodne to ubralo basy, tak nevim co je lepsi? Jo a jeste se mi s orig ovladaci v device manageru hlasi jako klasicka A1 :? Ale to jse asi jedno :-)
hey, tobe se povedlo narvat na Audigy2 kX? nam nejak ne :?: jakou mas verzi a jak si je tam dostaval?
resp se tam narvaly, ale delaly kraviny a nehraly ;D
Mozna sme meli zkusit posledni betu a ne Stable release
Načo dávate na AUDIGY2 KX drivery?
Mne KX-ká nechceli na Live fungovať. Dosť to blblo. :?
1) sme na ne zvyklyCitace:
Původně odeslal Tamango
2) chci mit pod kontrolou cestu signalu celou kartou
3) chci zkusit jestli pujde 24/96 pres ASIO - na creative driverech to nejde
4) jistota je jistota ;D
Mne na Live fungujou dobre, kdyz se prokousu pres instalaci ;DCitace:
Původně odeslal daggy
Jo stahnul jsem nejnovejsi betu, stable mi taky nesly. Normalne jsem to instalatorem nainstaloval a jedou :-) Tak to vyzkousejte a reknete ktery jsou lepsi :wink:
:o ??? co je na tom divne ??? ja pouzivam Kx(3533) na A2 uz asi 4 mesiace(vlastne odkedy ju mam) :!:Citace:
Původně odeslal Glassman
hmm "skoda" ze A2 v patek vracim a k testu kXek se uz nedostanu ;D
neboj o nic prevratne(A2) si nedosiel :!:Citace:
Původně odeslal DeeKay
no ja uz ji prave slysel ;DCitace:
Původně odeslal mitchi
proto pisu "skoda" :lol:
Jen sem chtel robehat kXka ale to uz je fuk
Tak to snad otestuje nekdo jinej...
2DeeKay: Hlasi se ti s orig ovladaci v device manageru jako A1 nebo A2, me se prave hlasi jako A1 :?
2mitchi: A zkousel si i orig? Jaky se ti zdaj lepsi? Predpokldam, ze pri instalaci kx jsi nikde nemel na vyber co mas za kartu, pac ja to tam taky nemam.
1. s originalnymi som malproblemy pri praci(Acid,SoundForge,Cubase,Reason...) zo zvukom mi padal system.Citace:
Původně odeslal Fila
2. mne osobne sa zdaju lepsie tie Kx,sice som mal prvy den problem orientovat sa v tom ich mixeru ale to sa naucis za chvilocku :wink:
3. Kx samo detekuje co mas za kartu podla zvukoveho chipu co ma karta :wink:
mitchi - bylotam normalne Audigy -o dvojce ani zminka, ale to je fuk :) stejne je to crap ;D
teraz neviem co si myslel tak:Citace:
Původně odeslal DeeKay
1.
takze z tohoto som pochopil ze islo o A2Citace:
Jaky jsou lepsi KX nebo orig? S Audigi1 jsem mel KX a ted sjem u A2 nainstaloval orig a hodne to ubralo basy, tak nevim co je lepsi?
alebo:ze ci Kx podporuju A2
Kx podporuju chipy Emu10k1(A1) a Emu10k2(A2) a samozrejme dalsie ale tie nas teraz nezaujmaju :wink: ;D
btw:2Fila:Audigy sa pyse s y ;D ;D ;D
No my sme sice kXka nahodili ale nehralo to.. ale to bude tim ze to byla stara stable verze :)Citace:
Původně odeslal mitchi
Tak diky za rady. Tedka s tema kx mam o hodne silnejsi basy az se mi zda ze to je moc :-)
2mitchi: opraveno :-)