Kde v BIOSu na teto desce menit casovani pameti a jak zvednout FSB nad 166MHz ? BIOS F2
Printable View
Kde v BIOSu na teto desce menit casovani pameti a jak zvednout FSB nad 166MHz ? BIOS F2
Ctrl+F1, nastavení pamětí. A FSB na 166Mhz..., přečti si starší thredy, bylo to tady několikrát omíláno. Jelikož VAX-A serie desek už není tak overclocking friendly jako VAX 1.1, tak pomůže jen modifikace desky. Ale v případě AMD Barton nebo AMD Thoroughbred B0 FSB 166MHz CPU se automaticky objeví menu od 166-250 MHz FSB.
Ale protože předpokládám, že máš 133Mhz FSB CPU, tak počkej, až ti odpoví NOD, Millisix,Deekay.
Mám málo času :-)
No tak časovanie je tam kde napísal SPEC.Čo sa týka tej fsb tak sa to tu preberalo asi mesiav dozadu možno trochu viac/použi funkciu HĽADAŤ/. Ale važne na doske maš DIP s ktorým nastavuješ Fsb máš len dve možnosti AUTO/133 hned vedľa toho máš/musíš sa dobre pozrieť/ volné kontakty ktoré keď spojíš tak sa ti doska rozbehne na 166 aj bez 166MHz procíku. :wink:
Mam vedla toho Dip-u uz len 2 kontakty. Ktore je treba spojit na FSB 166.
Ano to je ono.Keď ich spojíš tak ti to pofachá na 166. :wink:Ja to mám tak že 1off a 2on a fičí to na166
V akej polohe ma byt DIP. Jednotka je ktory ? Ten prostredny alebo krajny ? Su z toho fotky niekde na webe? Ja ich na doske nemam ocislovane. MB rev. 1.0
Ako mozes mat rev.1.0? ??? Ved ja mam 1.1 a to si tu doku kupoval istotne po mne.
No pretoze je to KT 400A chipset. Doska je GA-7VAX1394-A. Mam ju asi 5 dni. Ale to pisem aj v nazve threadu. Preto potrebujem radu, lebo na tuto dosku na webe nemozem nic rozumne najst.
http://millisx.wz.cz/switch2.jpg
Takhle to vypadá na VAX rev. 1.2. To, co je červeně, musíš spojit(je jedno jak). ale někdo tu tvrdil že na VAX-A už to nejde, nevím, prostě to vyzkoušej neboj, nic neodhulíš. Zbytek už byl řečen.[/img]