je normalni ze se mi 300w zdroj chova jako topeni, protoze kdyz dam ruku k vetraku zdroje tak z nej de teplejsi vzduch nez z case samotnzho nebo od cpu chladice? ???
Printable View
je normalni ze se mi 300w zdroj chova jako topeni, protoze kdyz dam ruku k vetraku zdroje tak z nej de teplejsi vzduch nez z case samotnzho nebo od cpu chladice? ???
no to normalni je ze zdroj topi kdyby netopil tak tam nedavaj vetrak.
tak jo , DIK :|
neni to normalne, hreje preto ze ho pretazujes takze mas najvyssi cas sa poobzerat po nejakom silnejsom zdroji, takto ti zachvilku odide.
Penez je dost ;D
az odejde tak budu doufat ze sebou neveme desku a koupim novej
no nevim podle me ma nejakej eurocase s jejim zdrojem tam at pichnes jenom mb a disk tak to hreje slusne.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Sak ked je penez dost tak nech to vezme vsetko so sebou aspon si kupis nieco poriadne :-))Citace:
Původně odeslal Wartin
tak zas tolik penez nemam abych si porizoval skoro cely komp znova , ikdyz mozna kdybych tenhle strelil na soucastky tak bych neco mohl mitlepsiho , ale me tohle staci , zatim nic [krome 3dmarku03] nedrka , ale az pride DOOM3 a Halflife2 tak asi pudu se svym kompem do pr......... :roll:
A jaký máš napětí? Nekolísá ti to? Jestli to nekolísá tak se není čeho bát. Můj zdroj taky peče a nepředpokládám že by to bylo tím že je přetíženej :mweheh:Citace:
Původně odeslal Wartin
podle toho jak by melo [nemelo] kolisat
sou tam naky mezni hodnoty ???
+-5%
Pokud zdroj hodně hřeje, je hodně zatížený a teplem se zkracuje jeho životnost. Lepší je výkonnější zdroj, který při stejném odběru hřeje málo, dýl vydrží...
jenze co znamena hodne hreje ???
Presne to co si napisal - 300w zdroj chova jako topeni, protoze kdyz dam ruku k vetraku zdroje tak z nej de teplejsi vzduch nez z case samotnzho nebo od cpu chladiceCitace:
Původně odeslal Wartin
sem rad ze aspon nekdo je se mnou
a nesnazi se mi vnucovat koupi new bedny jako nakej dealer :evil:
To je celkem triviální. :-)Citace:
Původně odeslal Wartin
Polož na něj prskavku (takovou tu co se nosí na koncerty :wink: ).
Až se za provozu zapálí - což nepřehlédneš - , je na čase dát zdroj do bazaru a pořídit TEN silnější. :D
kazdej zdroj hreje, obvykle maj ucinnost tak 70% takze kdyz ti komp spotrebovava 100W tak zdroj si na to vezme ze site cca 150W -> 50W se premeni na teplo
Rec je o zdroji a nie o bedni :-) Koli novemu zdroju si bednu kupuje len fanda :-)Citace:
Původně odeslal Wartin
...i to je řešení... :idea:Citace:
Původně odeslal TimeLord