obraz z DVD Notebooku na TV - problém
Mám takový problém, když propojím S-video výstup notebooku s S-video vstupem TV tak vidím /i když drobet rozmazaně/ plochu s ikonama kurzorem myši... ALE, když spustím DVD film tak je tam jen pruh bez obrazu! Pokoušel jsem použít pomoc z jiného dotazu tady "jj theatre mode ......" ale taková nastavení jsem u své karty nenašel. Mám ATI Radeon mobility 7500. Pokud někdo víte jak to nastavit aby to šlapalo budu vděčen.
Re: obraz z DVD Notebooku na TV - problém
Citace:
Původně odeslal storm
Mám takový problém, když propojím S-video výstup notebooku s S-video vstupem TV tak vidím /i když drobet rozmazaně/ plochu s ikonama kurzorem myši... ALE, když spustím DVD film tak je tam jen pruh bez obrazu! Pokoušel jsem použít pomoc z jiného dotazu tady "jj theatre mode ......" ale taková nastavení jsem u své karty nenašel. Mám ATI Radeon mobility 7500. Pokud někdo víte jak to nastavit aby to šlapalo budu vděčen.
a na LCD ten obraz mas, vsak ?
Re: obraz z DVD Notebooku na TV - problém
Citace:
Původně odeslal storm
"jj theatre mode ......" ale taková nastavení jsem u své karty nenašel. Mám ATI Radeon mobility 7500. Pokud někdo víte jak to nastavit aby to šlapalo budu vděčen.
nastavení theatre mode (divadlo) možná nemůžeš najít proto, protože máš starší ovladače - přímo na kartě překrývání je to asi až od verze catalystů 3.2, každopádně 2.5 to nemají. v tom případě se tenhle mód dal zapnout přímo přes registry nebo pomocí r3d tweak. možná to 7500 neumožňuje.
primární = s tečkou v kroužku, sekundární = obdélníčky, zkus nastavit obě jako primární