poprosil by som niekoho o radu...
idem kupit komp a mam problem s vyberom dosky :Microstar K7N2-L DELTA ; ABIT NF7; alebo Gigabyte 7N400L1? hlavne ma zaujima spolahlivost, neoverclockujem, a vybavu maju vsetky cca rovnaku
Printable View
poprosil by som niekoho o radu...
idem kupit komp a mam problem s vyberom dosky :Microstar K7N2-L DELTA ; ABIT NF7; alebo Gigabyte 7N400L1? hlavne ma zaujima spolahlivost, neoverclockujem, a vybavu maju vsetky cca rovnaku
...ja by som z tychto dosiek isiel do ABIT NF7-S :wink: ale pri tvojich poziadavkach chybou nebude kupa ktorejkolvek z nich :!: 8-)Citace:
Původně odeslal Novo
TRUE TRUE akurat ze on tam ma ABIT NF7 ale to je detail :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...tak teda do NF7 bez S by som ja nesiel :wink:
Ja by som ti odporucil Epox 8RDA+, alebo 8RDA3+, ja mam tu prvu a som velmi spokojny :-) , mam tiez Barton 2500.
2Astra: ...esteze Novo napisal z coho si moze vybrat, keby mal v moznost kupit dosku od Epox tak by ju asi uviedol :roll:Citace:
Původně odeslal astra4
Ber Gigabyta...
MSI uz neverim a Abit ma vazne smysl jenom S verze.
JO verze ma smysl kvuli mpc2 ale ne serial ata btw sem nevidel kombinaci soundstorm bez serial ata
MCP2 ma NF7 i NF7-M. NF7-S ma MCP2-T
Integrovany zvukarny jsou na 2 veci... Ale kdyz ma nekdo rad zrani vykonu pro nic zanic, tak prosim :wink:
2Dawe:Citace:
Původně odeslal Dawe
A co mas proti MSI :?: . Ja prevadzkujem tieto dosky uz dost dlho a som spokojny. Za rozumnu cenu dostatok muziky. A navyse Novo pise, ze nechce robit OC, tak kde by mala byt chyba :?:
BTW: Od Gigabyt som mal kedysi dve dosky a kazdu som musel po pol roku reklamovat. Na jednej odisiel AGP a na druhej IDE. Ja viem, ze to bolo uz dost davno a od vtedy sa mohli polepsit, ale aj tak ...
Casy se meni - dneska Gigabyt prevalcuje MSI ve vsem - polehlivosti, vykonu, oc...
Bud rad, ze jsi spokojeny, je Ti to jenom preju, ale ja s nima mam posledni dobou dost spatny zkusenosti - od kvetna jsme jich reklamovali 5 (!) a ta tu dobu zadnej Soltek a jeden Epox... A to ze se MSI prodalo z tech trech snad nejmin...
Proste me uz dost nebavi bat se, kdy klekne dalsi... :?
2Dawe
Hold, tak to mam asi naozaj stastie :D . Len aby mi to vydrzalo ;D