Nechápu, v čem přesně spočívá problém s tou frekvencí pamětí. Je to tak, že pokud mám Athlona1700 a paměti 166, že nepojedou synchronně při zvýšení FSB a při FSB200 pojedou na nějakých 233?
Printable View
Nechápu, v čem přesně spočívá problém s tou frekvencí pamětí. Je to tak, že pokud mám Athlona1700 a paměti 166, že nepojedou synchronně při zvýšení FSB a při FSB200 pojedou na nějakých 233?
A man can dream.... ;D ;D ;D
Bud v klidu, ten procak na 200 nerozbehas a ty ramky uz tuplem ne ! :lol:
Kdyz prehodis FSB na 166 (a bude ti to chodit), tak pojedes synchro 166/166.
Nema problema.
Tady jde spis o frekvence sbernice nad 166 - chybi delicka, takze bud pojedou na stejny jako procak a trea to nezvladnou, nebo je nechas na orig. frekvenci.
zalezi na tom jakej budes mit nastavenej delíci pomer, pokud 1/1 ci 3/3 5/5 nebo jak to ma soltek tak pojedou ramky synchrone s fsb
To zalezi na nastaveni Biosu. Ve starsich biosu v1.1 sis to mohl nastavit jak chces, u novyho je to nastaveny na AUTO, takze se to nejspis nastavuje podle typu pameti (opravte me pokud se pletu ;D ). Jinak u Nforcu je lepsi jet 166 v synchro nez 200/166 (to jsem testoval)Citace:
Původně odeslal metro
jj, mas pravdu. Ja ted bohuzel jedu 200/166 a je to docela brzda. :?Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
Ale to se dneska s novejma OCZkama zmeni ! >:}
Ja mam 400 Samsungy, ale nad 180 se stabilne stejne nedostanu. Vedet to dopredu tak jsem si koupil seiteky a litr usetril :)Citace:
Původně odeslal Dawe
REKLAMACE :!:Citace:
Jenze na na 166/200 to jede, takze mi tezko nekdo uzna reklamaci, kdyz nemam 200MHz CPU.Citace:
Původně odeslal Dawe
No tak to asi ne, no ;DCitace:
:) se Seitekama by ses dostal jeste niz, pac ty jsou svejma problemama na nForcich znamy....proto jsem je nekoupil.Citace:
Reklamaci mu nevemou, pac soltek certifikoval pouze 256MB Samsungy. O 512 se nezminil....dopadnes jako ja s MOSELama, taky o nejsou doporucovany na 400Mhz soltekem a konec. Tvoje chyba. Nadruhou stranu ti dekuju ze ze sis 512MB koupil, ted sem je chtel za svy MOSELy vymenit a vlastne je risknout a uz vidim jak bych dopad!Citace:
Původně odeslal Dawe
Sakra, me ten soltekackej web zrovna moc dobre nebeha (mozna kvuli proxyne), tak se mi to tam nechce moc hledat - nemoh bys mi hodit link na ty certifikovany pameti ?
Thanx
proč bych to neměl rozchodit??Citace:
Původně odeslal Dawe
Ten procak treba rozchodis na 9x200 (MOZNA), ale ty PC2700 ramky na 233 (PC3500) opravdu behat nebudou...
THANX 8-)
no právě v tom je problémCitace:
Původně odeslal Dawe
Jakej problem - kdyz chces blbnout, tak je nech na orig. taktu, nebo kup novy.