Omlouvam se, ale nevim kam jinam to strcit ale vzhledem k tomu ze to budu pouzivat hlavne na hry po netu je to snad OK. Zamyslim koupit od zari ADSL basic (192/64) od Telecomu, co vy na to, staci to na parby po netu?
Printable View
Omlouvam se, ale nevim kam jinam to strcit ale vzhledem k tomu ze to budu pouzivat hlavne na hry po netu je to snad OK. Zamyslim koupit od zari ADSL basic (192/64) od Telecomu, co vy na to, staci to na parby po netu?
rychlost urcite, ale jak je to u tohodle pripojeni s pingem to nevim...
priste to hod do siti...
no abys to neprosvih od zari treba uz budou davat jenom ty jejich blby tarify s limitem, ja bych to kupoval co nejdriv pokud to chces...
Ne, vcera jsem volal na Telecom a ta zenska rikala, ze jediny co se bude dit v zari bude zvyseni rychlosti za stejnou cenu (asi do nich moc prca CTU za ty ceny :)) )
teleporting ... :wink:
V září? To už je zase nějaká změna? Nemělo to být náhodou v průběhu července?Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
O tom jak je to s tim "navysenim" rychlosti uz tu jeden thread je viz. http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25362 . Pingy jsou naporosto v pohode...v Cechach okolo 30 ms, po Evrope okolo 50-100 (samozrejeme podle toho jak je ten server pripojen to muze byt i podstatne vice).
Telecom je na tom s pingy po českým internetu dost dobře. Do zahraničí už to tak slavný není, ostatní provideři jsou na tom většinou líp. A jinak mě už dávno říkali že zvyšování kapacity bude na podzim. Takže pro mě spíš bylo překvapení když jsem slyšel že už v červenci .
hraju nfs6, unreal tournament, nějaký strategie a tak a přestože mi hra ukazuje někdy ping i přes sto, tak je to naprosto plynulý bez škubání atd... :wink:
mno na adsl ani nie .. teda CS co ja poznam kamarata zo skynetom v prahe ... pohodicka ;)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
MadCap