Ahoj,stáhl jsem si 28 days later a je to nějakej soubor BIN a nevim v čem to pustit ??? Nevíte někdo :?
Printable View
Ahoj,stáhl jsem si 28 days later a je to nějakej soubor BIN a nevim v čem to pustit ??? Nevíte někdo :?
Nespustíš, je to image - stáhni si .cue a vypal to v neru, nebo to můžeš přeconvertovat pomocí winiso na iso nebo z toho vycucnout ten soubor :-).Citace:
Původně odeslal valmet
Nainstaluj si Deamon Tools (virtualni cd manager) a nacti to v tom...pripadne vypal "z obrazu"
DT potřebujou taky .cue (aspoň myslím) takže pak je to už jednodušší přímo vypálit.Citace:
Původně odeslal daso
např. CDRWin k binu nepotřebujou žádnej cue :idea:Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
to je pravda...ale predpokladam, ze tam nekde asi bude. jinak pri paleni je to jedno (skoro)Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
To ne, ale ten mě zase naštval, protože po jeho odinstalování přestala fungovat CDROM i CDRW i virtuální mechaniky z DT, takže sem tu srágoru zase musel nainstalovat (nepomohlo ani odebrání a opětovné nainsatlování ve správci zařízení - pořád nefungující s vykřičníkem) :evil: :evil: :evil:.Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
stahnul sem to samy
je tam i cue
jde z toho udelat image, ale dal nevim co s tim
viz. thread Jak na SVCD?
kdyz mas bin+cue,tak neni problem....
but to smahnes (vypalit obraz) nebo nactes v nejaky virtual cd
Jak vypalit obraz?Popiš to podrobnějc prosim ;DCitace:
Původně odeslal daso
je tam burn image nebo tak neco.
Už jsem to našel,tak uvidim co to udělá :PCitace:
Původně odeslal Glottis
No tak jsem to vypálil a co s tim dál ???
to je presne problem kterej ted resim jaCitace:
Původně odeslal valmet
tak to jsme asi udelali blbe...ze jste typalili ten bin jako data,takze ted je na cd zase jen bin. musi se to palit z obrazi (image)! takze si v palicim rogramu najdes prislusnou polozku,pak nalistujes cestu k bin a palis. po vypaleni cd je obsah bin souboru uz normalne vyditelny v normalni strukture
Já mam NERO a dal jsem FILE a BURN IMAGE nasel jsem ten soubor .cue a dal jsem palit,no a pak jsem to zkusil otevřít v RadLightu a nic ,jen svitila CD-ROMka a zatuhlo to dokud jsem nevytáh CDčko :| Nechapu to :lol: :cry:Citace:
Původně odeslal daso
Ahoj,
já to dělám tak, že .bin rozbalím v prográmku CDmage (je sice už starší, ale je malej a stačí; hned se v něm dá zkontrolovat, zda nevznikly nějaké chyby při rozbalování) do nějakého adresáře a pak to už stačí klasicky vypálit. Válí se leckde po internetu.
Cmelik
Boze otvor to v programe>
Win Image
Win Iso
Iso buster
atd...
....
Vyextrahujes si len to co potrebujes. Naco zbytocne hned palit ked vobec nevies v akej je to kvalite. Inac pravdepodobne je to obraz SVCD. Mal som tak Terminatora 3.
Mam podobne lamovsky dotaz: necim jsem si prec ctvrt rokem udelal virtualni CD (Generic Stealth DVD) a uz ho nepotrebuji. Cim ho "odmountim"? W98SE
ultra iso rulez na editaci isa.
jinak na to paleni samo nero, apod.