Akym softom sa da zmensit animovany GIF ??? aby aj nadalej zostal animovany ???
EDIT: ...tym zmensenim myslim rozmerovo napr. z 200x100 na 100x50
Printable View
Akym softom sa da zmensit animovany GIF ??? aby aj nadalej zostal animovany ???
EDIT: ...tym zmensenim myslim rozmerovo napr. z 200x100 na 100x50
Napriklad v Animation Shope (sucast Paint Shop Pro) - mozes s tym robit vselico a este to pri ukladani aj optimalizovat.
:arrow: Animation Shop 3 to je naj
...THX, skusal som vcera Ulead GIF Animator a aj tam je volba RESIZE :wink:
...pri aj menej rozumenej kvalite sa AVATAR 80x80 s velkostou do 6kb da spravit len s max. 4-5framami, achjo :roll:
Ulead Gif Animator , je cool , tam by to malo ist , ked tak mi to posli , aj stym co chces a ja sa Ti na to skusim pozret.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
2AjsTi:
...dik za ponuku :wink: , islo mi o to pohrat sa s existujicim animovanym GIFkom, ktore vsak bolo velke rozmerovo a kapacitne na avatar na 4e
...este sa s tym dneska vecer pohram
...jo a mozem len potvrdit, ze ten soft od ULEADu je super :wink:
Nebo zkus GIF Movie Gear http://www.moviegear.com ten ma take dobrou optimalizaci a je jednoduchy a prehledny..
...dik, vecer sa nan pozrem :wink:Citace:
Původně odeslal celebris
Ja bych potreboval neco na tvorbu.
Potrebuju to na tvorbu log reklamnych baneru a tak ruznych veci na web.
no dyt to tu uz psaliCitace:
Původně odeslal Martyr-M
:arrow: animation shop
Myslim ze mam neco nejlepsiho.
Photoshop
=> Image Reader
Ja by som potreboval urobit toto: mam staticky gif a potrebujem rozanimovat jednu jeho cast, aby sa tocila okolo svojej zvislej osi, (akoby minca roztocena na hrane). Poradte nejaky friendly program, kde to pochopi aj laik, ako sa to robi. Dakujem
jenom poopravim :))Citace:
Původně odeslal Martyr-M
=> Image Ready
Axel:
Jasc Animation Shop, ktory je sucastou Paint Shop Pro, take nieco myslim dokaze... Skombinujes tam par tych jeho standardnych animacii, ktore zuzuju a rozsiruju...