XPecka se nechteji vypinat...
Zdravim vsechny a prosim o radu - stalo se nekomu na desce s chipsetem I875 (EPOX 4PCA3, nebo vubec na jakekoliv desce) pod operacnim systemem WinXP, ze by se pocitac nechtel vypnout, proste vytuhnul na hlasce vypinani??? :?: S kamaradem jsme zkouseli pokusne na druhy disk nainstalovat w98 a ty se vypinaly bez problemu.... Neumel by mi, prosim, nekdo poradit co s tim???
Re: XPecka se nechteji vypinat...
Citace:
Původně odeslal m_bert
Zdravim vsechny a prosim o radu - stalo se nekomu na desce s chipsetem I875 (EPOX 4PCA3, nebo vubec na jakekoliv desce) pod operacnim systemem WinXP, ze by se pocitac nechtel vypnout, proste vytuhnul na hlasce vypinani??? :?: S kamaradem jsme zkouseli pokusne na druhy disk nainstalovat w98 a ty se vypinaly bez problemu.... Neumel by mi, prosim, nekdo poradit co s tim???
Prolez si trochu tuhle sekci, vypinani xpcek uz se to tu resilo tisickrat...
Re: XPecka se nechteji vypinat...
Citace:
Původně odeslal m_bert
hm byval problem z ACPI .. mas to zaple? drivery na dosku tiez byvaju k veci .. mne sa to stalo mozno dvakrat ale to ked som vypinal z nejakej srackovej situacie ... cie normalny freeze .. skus aj mrknut do event vieweru ci tam neni nieco "divne"
MadCap