Prosím o 5 OC wteřin ticha...můj Athlon 10*100@5,5*20x odešel tiše a neočekáwaně do křemíkowého nebe...Zemřel na starou bolest těchto prwních werzí - poškození jádra tlakem chladiče při sundawání/nandawání... :roll: :-( :cry: <:(
Printable View
Prosím o 5 OC wteřin ticha...můj Athlon 10*100@5,5*20x odešel tiše a neočekáwaně do křemíkowého nebe...Zemřel na starou bolest těchto prwních werzí - poškození jádra tlakem chladiče při sundawání/nandawání... :roll: :-( :cry: <:(
1
2
3
4
5
Odpocivaj v pokoji a chlade.
AMEN
před pár dny mi taky odešel můj durex(ulomenej růžek), takže asi do toho nebe pujdou společně:)
.............m
...tak Marty ten odlomeny roh CPU "nezakitoval" :lol:
2Airwolf: ...dovod kupit nieco lepsie :wink:
jj už něco sháním...jen mě štwe že místo WiFi karty pro CZFree budu kupowat procák... :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Marty neměl čas takže se ani nestawil... :roll: :-( :?:
jinak na jádru je uražený asi 3x1x1 mm kousek...
hoooly shit airvvolfe ty jsi šikula :lol: njn stane se. Vítej v klubu Drtičů křemíku :)
tak prajem lahku zem/chladic a vela vela chladu ako uz bolo spomenute. cest jeho pamiatke.
mne pre zmenu skapala doska a cak ma kvoli tomu tiez neocakavana investicia :evil:
AXDA1700DUT3C 9427157280834 JIUHB0311WPMW za 1500,- vč. pošty, co říkáš? Nebo Celeron 1,7 za 1000,-.
To jsi mu dal těch 300 FSB?