http://i.walmart.com/i/p/00/02/82/92...33_500X500.jpg
Printable View
jooo to sme videli na vystave ale nepoculi...
To je reprosoustava co? Vypadá to hustě ale domů bych si to nedal ;D
Ono to aj hra, alebo je to len na ozdobu (ako iMac)? ;D
Ja bych si to dokazal predstavit jako takovy stylovy doplnek k televizi (na zpravy a tak) ;D
Ten subac je dobra vaza na kvety alebo ako fontanka (naplnis vodou a pustis bubnovanie)
jj, dvě vázy a fontánka :lol: jen nechci vidět tu cenu :roll: :lol:
no tieto repro aj zo zosikom myslim vyraba znama americka f. Harman Kardon - pocul som to hrat (resp starsi model) na vystave WATT hifi v Blave asi pred 2 rokmi...- hralo to celkom good -
... ALE TEN "dizajn" je OTRASNY - z tych priesvitnych plastov mi je uz na vracanie :evil: :? :evil:
- niet nad klasiku - nadherne opracovane drevo... 8-) :D
... a nechapem preco by sa to malo dat pouzit LEN pre Apple ???
inac je to napisane na subaci... (HK)Citace:
Původně odeslal Marcelino
Ono to je plast?
Bleeeeeee (keby tu bol zvracajuci smajliq)
:eek: a co si cakal , ze to bude sklo ? ??? :oCitace:
Původně odeslal Axel
Pekne, jako MAC..
Cena je neuveritelne nizka,ostatne jako vse v Am.shopech.Citace:
Původně odeslal Marty
http://www.walmart.com/catalog/produ...A113963%3A4440
Projekcni tv za cca.25k a podobne.
Doporucuju prohlednout.
Tak také UFO by som si určite ku kompu nepostavil. :lol:
Bolo to tohto roku na Cofaxe... aj pustene (Matrix - na tom novom Mac LCD a zvuk bol z hentohto)...
Na pocudovanie to ma zvuk, na to, ze je to kus plastu za 25k, celkom obstojny.
Za 25k by som si kupil radsej 2 velke kusy dreva bez subwooferu ;D
... :eek: ... nocoment, kazdy mame iny vkus ... :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
Hmmmm. Harman-Kardon. Tak už chápem tú cenu.
...ano to je jedine spravne riesenie 8-) sam som to tak urobil :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
jakej pa to má asi zvuk, první pohled působí fakt futuristicky ale na druhý pohled se mi to hnusí, zlété moje edýnky
Napisal som celkom obstojny vzhladom k tomu, ze je to plast :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja mam tiez 3 pasmove drevenne stereo (immo lepsie...) a za hento by som to nevymenil :roll:
Ja teda nevim s tou cenou,ja tam vidim 168$ coz je cca 4500 KC.Citace:
Původně odeslal PiT
Vyzera to ako vyveva ci ako sa ten pristroj vola, na tvorbu vakua. Sme to pouzivali na zakladnej na fyzike ;D Inak proti iMac-om nemam nic, a dizajn maju husto dobry, ale toto sa mi nepaci. K HK sa hodi klasika drevo, tymto kuskom si to u mna HarmannKardon nejak neprilepsil...ale asi pe taku firmu nic neznamenam ;)
... no takejto americkej firme s viac ako 50rocnou tradiciou vyroby "hi-fi" pristrojov je nas mrnavy cesko-slovensky trh asi ukradnuty... :wink:Citace:
Původně odeslal usuall
... kam ten svet speje... :?: ...ja rozmyslam ako upravit PCbednu , aby vyzerala ako z dreva :wink: 8-) a takyto mantaci este aj bedne, ktore by mali byt klasicky drevene urobia z plastu a vrcholom je, ze ku vsetkemu z priehladneho plastu - to je pre mna asi ta najhorsia kombinacia... :evil: