Tato doska ma pri patici procika nabuchane kondiky....mal som problem tam strcat TITAN D5TB.....aky by sa tam hodil naj chladic ???
Printable View
Tato doska ma pri patici procika nabuchane kondiky....mal som problem tam strcat TITAN D5TB.....aky by sa tam hodil naj chladic ???
mel by se tam vejit kazdej 80mm vetrak-treba volcano 7+,9,11
Cakal som viac priestoru ale procik mam chvala bohu v klude na 36°C :wink:
nevim zda je rozdil mezi 8K9A a A2+, ale u me jsem zadny problem ani s titanem D5TB ani s AC Copperem teda nemel...podle me je tam mista dostatecne...
Pozri sa mi do podpisu. Vosiel tam bez problemov...
tez sem nemel problem.....copperem
Spire Falcon Rock II a no problem :smoke:
OT:Citace:
Původně odeslal Axel
Prosim te kolik mas teplotu CPU klid/zatez?
42/46Citace:
Původně odeslal DeeAyEn
Uber mu troska na tom vykone moc nestratis ja som sa dal tiez poucit(myslim hlavne tu voltage) :wink: :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Zamis
jo tak to já měl s tou D5TB stejnej problém,ale teď už mám mini měděnýho spiříka,kterej ale moc nechladí (mám blbej case :? ),takže mu pomáhám klasickým větrákem o průměru vrtule cca.25cm a i když na to fouká ten velkej větrák,tak to topí 51°C......a to to mám jen lehce taktlý.
Když nefouká,tak se procák škvaří.......... >:}
chcem sa Ta spytat ci si pridaval na ten pasivny chladic na chipsete aj cooler ? ....lebo mne dost topi :-(Citace:
Původně odeslal TYMMY
Mi taky dost topí(i když tam je aktiv, ale drnčí). Někde jsem tu viděl, vyměněný chladič na NB(za vyšší), na CPU taky jen heatsink, a umístit 120mm větrák tak, aby ofukoval celý CPU heatsink i NB. Máš o větráček méně a je to většinou i tišší a dostatečně výkonné.Citace:
Původně odeslal a4000
2 Millisx
Daj tam chladic ND9 zo stareho Durexa.Mam to tak a teploty su pri max.taktovani pri 40°C vonku max.okolo 35.
No právě že mi to v zavřeném kejsu při nataktovaném a paření dělá i 44. Tak s tím budu něco dělat. Ale bude toho víc. Takže to nejdřív připravím a pak všechno najednou. Nechce se mi to každý týden rozebírat a skládat :wink:
BTW ten zrovna nemám.
Vsak tam daj nico take.Ta ND9 ma tusim rozmery 55*55*40 nieje to presne ale myslim ze by sa to tam mohlo zmestit.
Citace:
Původně odeslal DeeAyEn
35/48 v maximalnych horucavach, zimu som este nemal moznost testovat, ale v noci nejde cez 43