Poraďte nejaký dobrý monitor na AutoCad. Tak do 12 000 Sk aj s Dph.. Vďaka. Sú LCD vhodné na Cad ci ani velmi nie?
Printable View
Poraďte nejaký dobrý monitor na AutoCad. Tak do 12 000 Sk aj s Dph.. Vďaka. Sú LCD vhodné na Cad ci ani velmi nie?
na CAD klidne LCD - nepotrebujes tam uplne verne barvy ale potrebujes 100% geometrii a ostrost coz LCD pripojenej pres DVI ma.
Takze na CAD bych LCD klidne vzal, ale asi se nevejdes do 12k :wink:
se stropem 12 tis bych se porozhledl po nejakem kvalitnim CRT monitoru min 19". Muze byt i starsi 21"
17 palcpvy lcd 2. generace ( 16 ms, 500:1, 250cdm, 150 uhel) sezenes za 12500 bez dane (15k s dani)
radsi bych ty 3k pridal a vzal treba Acera 732 :wink:
ale na slovaci bude stat asi vic nez 15k co? ???
Myslím, že iiyama VisionMaster 1451 19" je postačujúci na AutoCAD.
Výde ťa na 8500 Sk s DPH.
Souhlas. Opet opakovani ze smazaneho patku:Citace:
Původně odeslal x3X3x
na CAD neni vhodny laciny LCD - prerusene tenke linie, nizke rozliseni.
Radsi koupit kvalitni CRT s vysokym rozlisenim na dostatek mista na plose.
Kdyz jsem delal drive v acadu, tak na me 19" jsem pouzival 1280x960x100Hz a ten prostor nebyl jeste uplne vyhovujici. V 1600x1200 to bylo uz good, ale na 19" kort s rozmazanym obrazem od GF4 to nebylo ono :(. Takze na cad bych vzal min 19". Jestli jsou prachy a s cadem to myslis vazne(bude te zivit) tak sahni po kvalitni 21" .)
No ono to nie je pre mna ale pre moju mamu, ten monitor... :-) Ona robi v Cade ale iba 2D..Robi projekty a tak.. Teraz ma nejaky Sony 17" tusim ze G200 alebo tak nejako a chce nieco novsieho.. Len by sa to malo zmestit do tych 12 000 aj s Dph a Sk...
Tak kup nejakou rozumnou 19" iiYAMU.
Za 12k se da koupit repas EIZO F930 (21") (novy cca 40k). A to je monitor, se kterym se nic novyho do 12k nemuze merit...
To jsem se ani neodvazil navrhnout, ale opravdu je to asi nejlepsi volba. Mluvis mi z duse.Citace:
Původně odeslal Demostenes
Hoši ale dúfam, že ste nezabudli na to , že on hovorí o 12 000 Sk a nie o 12 000 Ck :wink:Citace:
Původně odeslal Vitekv
Len ked kupi ten Eizo, tak potom moze zasa zacat sporit na elektrinu... Spotreba je 130 Wattov... Myslim, ze je to dost, ked ma bezat dlhe hodiny...
my ve skole delame v cadu na 14" analog, nejlepe aoc :-) teda neco na tom rysovat-hruza a des ;D