Kupil som si lepsi chladic a chcem ho tam supnut len neviem dat dole ten stary, a bojim sa ze ho poskodim, chcem ten stary predat, neviete mi poradit ako ho dat dole?? Myslim ze tam je aj pasta.
Dakujem
Printable View
Kupil som si lepsi chladic a chcem ho tam supnut len neviem dat dole ten stary, a bojim sa ze ho poskodim, chcem ten stary predat, neviete mi poradit ako ho dat dole?? Myslim ze tam je aj pasta.
Dakujem
Strc kartu do mrazaku na 30 minut a pujde to 8-)
Nak
Nebo jí hodně zahřej, tak 6 hodin ňáký pařby a nevětrej kejs a případně vytáhni konektor větráku. bacha ať ji nespálíš.
No ja bych to tak netejral ;).
Sundaval jsem pasiv z MSI-GF3Ti200 a slo to samo. Jenom jsem vytahl ty dva umelohmotne cudliky, pasiv lezel jenom na silikonove paste, takze zadne tuhe lepidlo jako u Manli a spol. - pasiv stacilo jenom lehce odloupnout. Snad to bude stejne i na GF4, ale jeste jsem to nezkousel.
Z jednej strani medzi chladič a čip zasuň tenký nvož. A pomalu s ním hýb do strán a pri tom ho stále zatláčaj hlbšie pod chladič. Chce to len trochu opatrnosti a trochu času.
Diky uz ho mam dole nebolo tam lepidlo ale teplovodiva pasta a torochu som pouzil silu ale prezila to a uz je tam novy!!!! Juchuuu :lol: :lol:
Dude a jde to taktovat lepe ? dej vedet :-)
Urcite pojde len musim urobit este nejake testy a potom uvidime co z toho dame!! Dal som tam original od ThermatTake na G4 chladic medeny a na pamate medene dosticky, case mam vetrany ale poriadne!!Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
tak to jsem zvedavy kolik z te karty vytriskas ! protoze sam jsem takovou mel,vice ne 295/605 jsem ovsem nedal :oops:
No tak to som aj ja zvedavy len musim este nahodit XPcko a testovanie sa moze zacat!!!!!!!! :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar