Ako sa daju pevne prichytit pamete na graficku kartu?? Myslim pripevnenie, ale aby to aj prenasalo good teplo a pri vyssej teplote nech sa mi to zase neodlepi...
PS: Robim pasivy na pamete GF4TI4200
Printable View
Ako sa daju pevne prichytit pamete na graficku kartu?? Myslim pripevnenie, ale aby to aj prenasalo good teplo a pri vyssej teplote nech sa mi to zase neodlepi...
PS: Robim pasivy na pamete GF4TI4200
Vterinovy lepidlo do rohu svabu. Tak to dela vetsina.
Stribrna pasta a do ruzku sekundak. Ja jsem se takhle se svou manli dostal z 400 na 490 MHz
hmm as itaky zkusim
Pasta + kolicek, jelikoz jsem tam chtel dat teplovodivy lepidlo, ale dobry stoji 850Kc tak zatim provizorne kolikem pritlaceno. V TNTrademaj nejaky teplovodivy lepidlo (2-slozkovej tmel) za cca 250 Kc... ale zas kvuli jednomu pasivu je to nanic. Cao
Ja mam na 2 okrajoch ramky kapicku sekundoveho a v strede titan CPU pasta a moja GF 4 Ti 64MB ide z povodnych 513MHz na 621 Mhz a to bez problemov 8-)
hmm vterinak...zaruka...vam nic nerika?.....prece to de i jinak nez lepidlem ci kolickem ne?....
tak se nevytahuj a rekni zpusob, verim ze stazeny stahovakem na cepy u auta to nemas, volil bych to teplovodivy lepidlo ale kvuli jednopu pasivu je mi to knicemu... kdyby byl nedko z Pce a sel do toho se mnou (napatlame vic veci z jedny tuby) tak bych se podilel...
Cao
Covece ja bych do toho sel jen rekni kolik by to stalo ale byl by problem s postovnym protoze kdyz jeste zaplatis postovny tak to si ju muzu koupit rovnou novou a ne s tebou na pulCitace:
Původně odeslal Ogre
du skusit to sekundovy lepidlo a priplacnu tam nejakej chladic z CPU asi globalwina fop 38 ;D ;D ale kdybyste nekdo mel zajem tak vam ho necham za 200+postovny 8) 8)
Ja to lepím sekundovým lepidlem. (dá se to pak docela dobře i odstranit)
Ošvem lepidla se dá jenom na rohy a na zbytek plochy dám teplovodivou pastu.
Pavel !!!!
S tim lepidle pouze lidi z Pardubic nebo "Mechováci"... ja jsem z Pce, do mechova bych pro to kdyztak zajel nebo by me to dovezl nekdo do dojizdi z HK (snad jako revanz za neco jinyho)... ale dal se tuba o hodnote 250-300 Kc nevyplati posilat...
Cao
sekundove lipidlo je max setrny a nedestruktivny sposob to sa strhne raz dva a nezostane ani pamatka (mam tak vylepsenu live! protoze mrzla a uz tak chodi asi 2 roky bez problemu asi pred pulrokem som ten chladic omylem odrazil pri manipulaci s kartu a chip byl po jemne uprave orezavatkom ako novy, pak som to znova prilepil a je!)Citace:
Původně odeslal rombo
no premejslel sem vo tom a mozna to taky teda zkusim vterinakem zhe....
co mam pouzit za pasiv?...nejakej s hodne zebrama (jemnym zebrovani nebo nejaky vyskoky?...jakej matros?....cernej povrch?...nebo med?)
měd je samozřejmě nejlepší,ale blbě se shání...na paměti se hoděj pasivky s jemnym žerbovánim,když je moc hrubé,tak je ho už potřeba ofukovat větráčkem...a čím vyžší,tím lepší,má pak větší plochu pro odvádění tepla
jo thanks Over...to sem potreboval vedet ;)
no jo ale kdyz mas velky zebra tak uz nedas nic do PCI ;D co mas pod AGP ;DCitace:
Původně odeslal Over
prave preto tam ja chcem dat pasivy zo 486, vysoke asi 8 mm. Inac skusal som ich uz lapovat, ale nebolo to zatial nic moc. /Pouzil som brusnu pastu zo SPOLANY NERATOVICE!! Je uz dost stara, ale neslo to bohvieako- asi to skusim s velmi jemnym smirglom/ 8)
...1) do PCI1 pod AGP na většině MB, by stejně nic cpát neměl,protože sdílí IRQ s AGP slotemCitace:
Původně odeslal Pepe
2)nenapadlo mně,že by tam někdo instaloval tak velká pasivy,to je zas zbytečnost ;)