Negdy proste potrebuju prepnout na sluchatka. Ale rozhodne nechci lizt dozadu ke komplu a poslepu prehazovat jacky za chodu komplu a kurvit si tim zvukarnu.... Neni na to nejaka vychytavka??
Printable View
Negdy proste potrebuju prepnout na sluchatka. Ale rozhodne nechci lizt dozadu ke komplu a poslepu prehazovat jacky za chodu komplu a kurvit si tim zvukarnu.... Neni na to nejaka vychytavka??
.... pred casem tady neco takovyho bylo a tusim, ze se to resilo rozdvojkou, jestli nekecam .. fortissimo3 to kuprikladu umi fsechno najednou ....
ja to mam vyreseny tak, ze kabel od repraku do zvukovky (cinch>samec jack), kterej vede do zvukovky (samece jack) mam pichlej do prodlozky, ktera az pak vede do zvukovky. a jeji konec mam na stole u pocitace,takze kdyz potrebuju sluchatka,tak z ni jen vytahnu jeden kanal repraku a bodnu tam sluchadla
Existuje normální "rozdwojka" a stojí asi 10 Kč, už na ní jedu asi 2 roky, a wšechno w poho :wink:
Jo,taky mam rozdvojku,ale nestoji 10 kc... ale cca 30,-
No tak si měl asi nějakou wysokohorskou přirážku :lol:Citace:
Původně odeslal Chihuri
Já mám rozdvojku (lépe řečeno sluchátkovej zesík mám připojenej na další vstup "velkýho" zesíku, jež mám paralelně) a na ní mi visí zesík na bedny a zesík na sluchátka - zapnu ten, kterej chci používat :)
diq moc.....mno takove "haj-tech" reseni jako ma marty asi nezvolim ;) ale esli to fortissimo umi to co pisete tak je to zupa a ja ho kupuju ;)