Chcel by som sa teraz narychlo opytat ako sa da enablovat Nview wo vindovsoch. Teraz mam sice comp v reklmacii, ale potrebujem to hned potom mat prichystane. GF4TI4200 W98 & W2000
Printable View
Chcel by som sa teraz narychlo opytat ako sa da enablovat Nview wo vindovsoch. Teraz mam sice comp v reklmacii, ale potrebujem to hned potom mat prichystane. GF4TI4200 W98 & W2000
neviem co mas na mysli ??? , ale nainstalujes nove detonatory a v nich to je, len si vyberies aky rezim :wink:
Vlko:No ja som ich tam aj dal, ale Nview je stale disablovany!!
to ako znamena, ze nevidis ani tu kartu kde sa nastavuje klonovanie, alebo sa ti neda zapnut klonovanieCitace:
Původně odeslal salwator
Nview ma ikonku v ovladacich panelech .... tak si to zapni tam.
tu kartu s Nview vidim ale je disablovane klonovanie resp. neni vysvietene klonovanie. Vsetko je zatial vyskusane... :| :|
Tak zatrhni "zjistit připojené zařízení"(nebo tak nějak)ale napřed tu telku fakt připoj.
Nho ja som chcel ako vystup pouzit klasicky videorekorder, ale aj tak to nejde. UZ SOM ZUFALY ??? ???
Tak to video připoj před zapnutím kompu a potom by to mělo jít zapnout nView(nebo v nastavení vlast. zobrazení rozšířit plochu-TV(video) jako primární monitor.Citace:
Původně odeslal salwator
Mě se to tak chovalo,když jsem na výstupu neměl nic připojený,jak jsem telku(nebo video to je jedno)zapojil bylo vše O.K. (Používám jen kompozitní výstup.)Chybu bych viděl od výstupu karty dál(kabel,konektory,VCR,TV ???)
Co tím chtěl básník říci???Citace:
Původně odeslal gene
Podle mne si grafárna myslí, že je připojená TV(video), když má na stínění kabelu(S-video,kompozit) zem.
Zkus nejnovejsi verzi programu TV TOOL, je to sice shareware, ale pri trose snahy ho sezenes full. Ma vlastne tytez schopnosti, co ma nView u ovladacu pro nVidiu - Detonators.
Osobne s tim nemam moc valne zkusenosti, radsi mam standart nView, ale kdyz s tim mas tyhle problemy, MEL BYS TV TOOL ZKUSIT!
2 G66: asi mas chytrejsiho GF-se nez ja :lol: