Mam MSi GeF Ti 4200 a chci obraz hodit proste klasicky na televizi. v baleni mam jenom nejaky stupidni kabely, ktery nejdou do vstupu od televize. jestli se to propojuje pres video, tak je to blby. pls help
Printable View
Mam MSi GeF Ti 4200 a chci obraz hodit proste klasicky na televizi. v baleni mam jenom nejaky stupidni kabely, ktery nejdou do vstupu od televize. jestli se to propojuje pres video, tak je to blby. pls help
to budeš mít nejspíš S-Video výstup a kabel SVHS, takže zaleží co má tvá televize za vstupy, estli má cinche tak si kup redukci SVHS-cinch a když máš na telce jen SCART tak musíš ještě dokoupit redukci cinch-SCART. Měl bys to sehnat v každym obchodě s elektronikou a nebo v obchodě s elektro-součástkama.
jo dikec, zkusim to
ja to mam pres s-video, zkousel sem to prez skart ale mel sem tam nejaky divny barvy tak nevim
btw: dyz spustim video (treba v media playeru, minidvd, divX player, bsp ...) tak mam na televizi proste cerno (na kompu bezi) ! de mi to jen prez nejaky inter video winDVD, jako me je to celkem jedno, ale stve me, ze mi to este nedavno fungovalo i s tema jinejma prehravacema, je fakt ze sem nainstaloval novej divX a novy detonatory tak nevim jestli je to tim ???
U Ati to bejva otazka prehozeni sekundarniho a primarniho monitoru, nebo odzkouset klonovani, divadlo, atd.
Video mi v okne na nVidii behalo jen u primarniho monitoru. Ve fulscreenu myslim na u obou.
lol potřebuješ jack- jack samec a to píchneš do scartu a ten do televize a je to v pohoděCitace:
Původně odeslal Sova
P.S. deš na pivo, já mám docela žízen
Potreboval by som tiez pomoc...Mam GF FX 5200 a prave skusam tv out
...Takze- Napojil som cinče, napojil som zvuk .Na jednom TV my ide obraz cierno-bielo...na druhom ide farebne ...Na tv sa my filmy zobrazuju len ak mam primarny TV ..a tym padom sa zase na monitore od pc nezobrazuje,ale len cisto to filmove okno ..vsetko ostatne ode na oboch monitor aj tv...
1., Chcel by som mat oba telkače vo farbe
2., Chcel by som mat video aj na pc aj na tv
Velmy zaujimave je to ze ked mam pustemy film z titulkamy ( TV primarny ) tak titulky sa zobrazuju aj na pc aj v TV ale fim zase len v TV ??? Preco tam nejde aj to video ked titulky hej ???
Idem este hladat stranky o tychto veciach...
2 macko
dej si tam normu u toho scartu scart-German a pude ti to
Aky scart? sak ja idem cez cince...tak som neako vedla s toho a kde to nastavit? na TV?Citace:
Původně odeslal eraser
jj v nastavení tý televize je někde norma PAL a tu dej na GrmanCitace:
Původně odeslal Macko
Musis si najprv zohnat najnovsi TV TOOL na adrese www.tvtool.de[/u]Citace:
Původně odeslal Macko
Potom sa s tym kus pohraj... Mne tiez nesla farba a jeden mi poradil aby som naladil v TVTOOLe polozku COLOR CARIER a uz mi to frcalo... A co sa tyka videa. Na GF2 s ovladacmi 42.xx kliknes pravim tlacitkom na plochu a aktivujes NVKEystone (prekrývanie videa) a uz ti to pojde!!! Aspon mne to ide... Ale rozdiel medzi GF2 a GF5200Fx je asi velky!