Mate niekto tento procak? ako je nato s taktovanim?
Mam teraz JIUHB 0302 seriu neviem presne z hlavy.
MOžem ho vymeniť tak sa pytam.
Printable View
Mate niekto tento procak? ako je nato s taktovanim?
Mam teraz JIUHB 0302 seriu neviem presne z hlavy.
MOžem ho vymeniť tak sa pytam.
heh jeden 0312 sem tu mel, dyz sem stavel komp pro kamose... nebezel stabilne ani na 2Ghz pri 1.7...
mozna spatnej kousek, mozna serie
TO si ma nepotešil :-( :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Teraz bežim na tom starom 2400+ pri 1.6V
Pani a neexistuje niekde na nete databaza pretaktovatelnosti 1700+ Bo ?
se mrkni na overclockers.com kam kdo jakej pretocil
Nä overclockers.com su skorej extremne overclocky s napetiami okolo 2.xV na T-bredovy atd... potom rozne chladenia ako dusik....Citace:
Původně odeslal DeeKay
Pre porovnanie serie na bezny overclock s vzduchom a V-core oklo 1.7-8v musi clovek fakt dlho hladat....
nic moc.... (tam skorej zistis aky max kto s coho vytiahol)
jsou tam i normalni napeti.....Citace:
Původně odeslal Semik
můžu mít 0308 ale nevim ten bude asi taky na nic co?
0308SPMW jsou IMHO asi vůbec nejlepší , 0308MPMW o něco málo (50 MHz)horší
ak sa ti sce dlho hladat..... (a obecne plati ze s nizkymi napetiami su tam len sunty)Citace:
Původně odeslal DeeKay
supr tak to pro něj jdu!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal uw
Pak napiš, jak jsi dopad...
Hosi zaujimalo by ma co moze mat SPMW ci MPMW spolocne s hore v threade oznacenou WPLW ??? ;D
Nic - jenom jsem odpověděl na otázku.. Asi nemá cenu kvůli tomu zakládat další thread. Myslím, že jich tu je i tak docela dost a je to trochu nepřehledné.
Mno neviem, ale TIMBERJACK sa pital, ci bude 0308 (zrejme zo serie WPMW) taky dobry ako....
A ty si mu nato vytasil tie serie :D
Ale chapem ze si to myslel tak, ze 0308 je vzdy daco ako najlepsie kusky s danej serie ze :-)
Tak to mi nedošlo - asi proto, že jsem žádný 0308WPLW ( v názvu threadu je WPLW a ne WPMW) nevidel ( a ani o nem neslysel)
haha :lol: strasne tak som sa sekol v pismenkach....kdo si to ma pametat, v prispevku nad tym to mam dobre.
Vies co som myslel :wink:
Kamoš ho ma v kompe a na doske od ECS (SIS 746FX) K7S7L2A alebo tak nejak som to hodil na 2200 iiba zvýšenim freq. zo 133 na 166MHZ bez zmeny napätia a zatial 10 hodin v kuse fachči v poho .
No ja mam Axda 1800 JIUHB 0310 MPMW a bezi na 17*133 2267 /2800Xp na 1,65V uz 6 den na Epoxe som ho vytiahol na 12*200 ale na 1,85V :(
Inac tak to s tebou velmi nesuhlasim, ja mam 0310 MPMW a ide lepsie taktit ako SPMW t.j. mam ho na 2200 pri 1.55 hoci vysie som ho este velmi netrapil.Citace:
Původně odeslal uw
Ale kazdy proc je iny aj ked ma rovnaku seriu, kamos ma toto iste co ja a este take biele do zelena jadro a 300W zdroj 8rda3+ a musi donho hulit 1.65 !!! 11*200, sice nic neobvykle ale pre mna je to dost potom to aj jasne ze viac topi. :o :?
Myslel jsem (i psal) 0308 MPMW. Zkoušel jsem 3 a všechny byly horší, než 0308 SPMW. Ale je samozřejmě možné , že jsem trefil na zvlášť dobrý 0308SPMW. Naštěstí..
JA MAM TEDKA 0313 SPMW...TAK JSE NA TOM ZVEDAV CO TO BUDE ZAC .)) SNAD DOBRA