Zdravím všechny, mám základní desku s čipsetem BX440i a nevím jestli do ní můžu narvat grafickou kartu nvidia GeForce4. A když ne, tak jaka karta by byla nejlepší pro tento čipset:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Printable View
Zdravím všechny, mám základní desku s čipsetem BX440i a nevím jestli do ní můžu narvat grafickou kartu nvidia GeForce4. A když ne, tak jaka karta by byla nejlepší pro tento čipset:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
můžeš...jen bude ta karta maličko předimenzovaná pro tenhle chipset. Ale pozor na GF4MX,ty na některech BX deskách měli problém s naběhnutim,tak to chce odzkoušet.
Chrasty:
jestli se ptas jakou grafiku,tak napis taky jakej mas procak.v BXku toho beru trochu vic
:wink:
Procesor Intel Celeron 900Mhz/100fsb; SDRAM 128Mb; Seagate Barracuda IV 60GB
by mozna stacila nejaka GF2MX....
Spis GF2Ti :wink:Citace:
Původně odeslal daso
ja mel GF2Ti s duracem 1100 a stale mela rezervu...celer 900 je o dost niz,ale budis-taky to neni spatny reseni
NO pockej,co OC????Nebo ta 900 uz je clockla???Citace:
Původně odeslal daso
to nevim,ale pise 900,tak to tak beru (spis to bude bez oc)
GF2Ti jdou docela dobry karty (vykonove skoro srovnatelny s GF4MX),ale moc nejsou "videt"
Citace:
Původně odeslal daso
JJ,dyt mezi MX 440 a GF2Ti je tak 10-15% rozdil....no,tak to na 1200 da a tam si myslim uz rozdil mezi GF2MX a ti znat bude,zvlast kdyz 2mx stoji 600 a 2 Ti 1100 :wink:
Procesor neni přetaktovaný, Mám doma GeForce2 GTS za 600,- je docela dobra, ale chtěl bych zkusit GeForce 4. Někdo mi říkal že když ji dám do BXky tak se graf. karta poškodí kvůli napětí nebo co. :?: :?: :?: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ;D :lol:
blbost,ni se nepoškodí..to platí jen pro nové desky(např pro P4)Citace:
Původně odeslal Chrasty
Tak si ji nech,za 600kc to byl dobrej kup a k tvymu procu je tak akorat,jestli chces jit do GF4,tak jedine Ti a ta se na tvym procu bude neuveritlne flakat,vim o cem mluvim,.mel sem ji na Duronovi 1100mhz....zkousel si taktit proc?Citace:
Původně odeslal Chrasty
Jde přetaktovat asi na 1100 vic to neda. A jakej bych musel mit procesor aby se GF4 neflakala ??? ??? ??? ??? ??? :?: :?: :?: :?: :D
No,zalezi jak GF4,ta GF4Ti4200 aspon XP1600,minimalne,idelane tak XP2500+.A na MX440???Proste si tam nech tu GTS :wink:Citace:
Původně odeslal Chrasty
Mimochodem mam takovy dojem že víc než 900Mhz tam nenarvu. Mam Socket 370 a Tualatin tam nejde. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: ??? :eek:
Pokud máš BX tak ti tam Tualatin půjde (po menší úpravě). Jakou máš maximální děličku PCI FSB/3 nebo /4 ?Citace:
Původně odeslal Chrasty
To bohužel nevím kde se to dá zjistit?????? A taky asi tahle deska nepodporuje tak maly napeti ??? :wink: :lol: :lol:
napis jakou mas desku a precti si toto http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=2597Citace:
Původně odeslal Chrasty
Mam MSI 6153 BX440i :D
toto uz bych smeroval do sekce Intel čipové sady :DCitace:
Původně odeslal Chrasty