mel jsem uz jeden skvelej nainstalovany,jenze jsem přeinstaloval vindows a smazal si ho.potřebuju programek ktery drži frekvenci takovou kterou si nastavim na to konkretni rozliseni.prolezl jsem kde co,ale nikde to neni.DIK MOC.
Printable View
mel jsem uz jeden skvelej nainstalovany,jenze jsem přeinstaloval vindows a smazal si ho.potřebuju programek ktery drži frekvenci takovou kterou si nastavim na to konkretni rozliseni.prolezl jsem kde co,ale nikde to neni.DIK MOC.
Ja pouzivam "Refresh Fix" na svou ATInu, ale umi to i Riva Tuner a dalsi ;D
powerstrip,jde tam nastavit jakekoli rozliseni a frekvence na kazdem jina :idea:
rafresh rate :wink:
Win9x/ME - HzTool http://hem.spray.se/doxx/hztool14.zip
Win2k/XP - ReForce ftp://sunsite.cnlab-switch.ch/mirror...il/reforce.zip
Jak funguje ten ReForce? Nechce se mi restartovat komp a nic mi tam nepřidal ???Citace:
Původně odeslal Hasich
Spustis ReForce.exe, Kliknes na "Auto update" (sam si zjisti, ktery ovladac XPcka pro monitor prave pouzivaji), pak si pro jednotlivy rozliseni nastavis frekvence (prip. si muzes pridat dalsi rozliseni) a kliknes na "Apply".Citace:
Původně odeslal Marty
Restartovat nemusis, staci v ovl. panelu obrazovky zmeni rozliseni, uz tam bude nove nastavena refresh a pak das zpatky puvodni rozliseni, ta uz taky bude mit novou frekvenci.
BTW: Ati Refresh Fix je iba pre WinXP :wink:
BTW: Ati Refresh Fix je iba pre WinXP :wink:
Navštívte lokalitu Windows Update, prestane Vám fungovať normálne Internet Explorer :evil:
Sorry za tie viacnásobné príspevky, ale dačo sa mi posr..o!!!
Podľa mňa je najlepší powerstrip. Môžeš si nadefinovať všetky frekvencie, rozlíšenia. A môžeš si tiež meniť nastavenia chipsetov a graf.pamätí.
.... refresh force beha dobre pod fsema postizenejma woknama :-) a navic je dicky soucasti omega driveru ....