Kupuji Athlona XP 2400+, ale nevím jakej chladič. Měl jsem vybranýho TITANA, kterej dobře chladí, ale prý je to docela slušnej hukot a na vodníka bohužel nemám. Moje investice je kolem osmi stovek.
Printable View
Kupuji Athlona XP 2400+, ale nevím jakej chladič. Měl jsem vybranýho TITANA, kterej dobře chladí, ale prý je to docela slušnej hukot a na vodníka bohužel nemám. Moje investice je kolem osmi stovek.
urcite nejakej od Arctic cooling nejlip nejakej slim silent, nebo copper silent 2 sou tichy a fakt dobry
skus funkciu Hledat
Máš pravdu. Asi to bude nejlepší volba chlazením vzduchem. Nevím sice na kolik výjde tento chladič, ale asi pokud bude rozumná cena vezmu COOPER SILENT 2 TC. Nevíš jestli se dají regulovat otáčky ?
www.bostar.czCitace:
Původně odeslal Dusan
btw:Voky mal by si spravit thread o super tichych chadicoch aby sa tu stale neobjavovali tie iste otazky typu "Aky chladic na Amd xxxx ale tichy a vykonny" :wink: ;D
Asi tak.. ale třeba to udělá Karlos[C] kterej se možná stane moderátorem Chladičů a Case :)
otacky se reguluji automaticky, pokud by jsi chtel rucni regulaci, tak by jsi musel termistor (doufam) zamenit za nejaky trimer...Citace:
Původně odeslal Dusan
Cena je super. Co jsem nečekal 720,- Kč. Je to určitě pro socket A ? Hned si ho objednávám.
??? toho som tu este nevidel ??? (nic proti)Citace:
Původně odeslal Marty
to podla coho sa stavaju useri Moderatormy ???
tak tak, staci ten termistor ustrihnut a nahradit 2k potakom.Citace:
Původně odeslal Petrt
no 720,- je docela dost, kdyz si vezmu ze CopperSilent "1" stoji cca 450,- (verze bez TC-k cemu TC kdyz stejne pouzivam manualni regulaci otacek :arrow: k nicemu)Citace:
Původně odeslal Dusan
ja bych doporucil Cooler Master HSC-V83 X-Dream SE
Jenomže ta se v Čechách, pokud vim, nedá sehnat a s jejími dodávkami jsou údajně problémy i za hranicema. Pokud víš kde ji sehnat, tak to sem hoď - budu ti hodně vděčný (a asi nejen já).Citace:
Původně odeslal Pavlis
v rakousku ho vidim za 34eur :-) problemy s dodavkama nevim jelikoz jsem zadnej jeste nebral, ale kdyz uz to dali dokonce na web tak si myslim ze problem nebude zatim jsem teda nemal
A v Čechách ho nevidíš? 34 Eur to docela jde, ještě ho ale přivézt / nechat si poslat do Čech... případná reklamace... :-(
u nas myslim neni ale nesleduji to zas tak peclive jak rakousko :wink:
jinak asi to nevis ale koukni sem
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=13901
to Pavlis: jo díky, asi toho využiju. Nakonec asi vezmu toho Thermalrighta sk-7, kterej má sympatickej pasiv. Až se rozhodnu, ozvu se ti.