napisal bi mi niekto všetko o tej chybe s VIA a AGP,a prečo tie flaspointy padaju (reštartuju sa) a ten VIA chipset sa da vimeniť napr za intel alebo nie.Napišťe čo najrychlejšie.
Printable View
napisal bi mi niekto všetko o tej chybe s VIA a AGP,a prečo tie flaspointy padaju (reštartuju sa) a ten VIA chipset sa da vimeniť napr za intel alebo nie.Napišťe čo najrychlejšie.
Operation Flashpoint - nie je to nahodou preto ze mas warezovu verziu kupenu za 50 korun ??? :mweheh:
moj prispevok najdeš v sekcii hry.Nie nemam mam oreginal mam game of the year editor (3 v jednom) v jednej krabici je prvi flaspoint ,red hamer a resistancem stala ma 1599sk a pada mi ked hram nieku misiu tak len normalňe sa reštartuje komp strašňe ma to sere.pomošťe mi.
prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ;D
Hele a máš CD v mechanice??? Mě to tohle dělalo když jsem hrál OF a neměl CD v mechanice - když tam bylo, tak to jelo OK. Sice si ta hra při startu o CD nezařve, ale pak mi padala...
mam hov mechanike ,je to volake čudne z ničoho nič sa reštartuje,reštartuje sa aj pri vipinani hry musim chvylu počkať kim sa ta hra ukludny a až potom dať exit.Normalňe sedim v tanku a zrazu čierna obrazovka a znova sa komp zapina.Je to moc čudne.
Tak teraz už fakt neviem čo bi to mohlo spôsobovať na tej mojej doske nemam VIA chipsety ale SIS645DX a druhy je SIS962 teraz som na verzii 1.90 tak u vidim či to bude padať alebo nie.
Tak nič aj pri verzii 1.90 sa reštartuje.Moj komp je asi alergicky na shilku
napr:v misii z prepravnim vrtulniko(zabudol som ako sa ta misia vola) ked preletim kopec a dam prikaz na zoskok tak ked sa z visielačky ozve
slovo shilka tak uš vidim iba čiernu obrazovku a komp sa znova zapina.
PS:kebi sa mi to nepodarilo zfunkčniť,nechcel bi tu hru potom niekto ???povezme za 800sk
Intel : To je co za pravopis ? Zmen si nick na Yntel...