ludia je to dobre ked dam do case ledky ? lebo neviem ci sa mi to oplati ci to dost osvetli nechem tam mat tmu :) chcem tam dat vyskoko svietive cervene ledky kolko tam bude stacit tych letiek? diki
Printable View
ludia je to dobre ked dam do case ledky ? lebo neviem ci sa mi to oplati ci to dost osvetli nechem tam mat tmu :) chcem tam dat vyskoko svietive cervene ledky kolko tam bude stacit tych letiek? diki
tie vysokosvietive cervene ledky su dost bodove, takze ich budes potrebovat tak minimalne 5 na osvetlenie celeho vnutra. zalezi od toho ako ich rozmiestnis..
osvetlia dost a vyjde ta to na par drobnych :-)
dik a ko ich mam rozlozit? to b sa dost zislo :D diky
heh, no ako chces..
najlepsie dat si ich do nejakej krabicky s otvormi, napr. od zapalok a nasmerovat kazdu kam potrebujes, alebo na nejaku listicku. alebo krabicku od lentiliek a do nej narvat 10 lediek :)
a cele to supnut niekam hore
Zaleží jaké si koupíš, jestli bodovky, nebo rozptylky a taky na tom, kde je umístíš :-)Citace:
Původně odeslal SLAVE
jasne ale potreboval by som vedie ake letky kolko a kde to je moj problem :D inac nic :-)
No jak jsi sám řekl, vysoce svítivé, nejlépe rozptylné, a koupit někde v obchodě se součástkama :) Nevím jestli na východě máte taky GM Electronic apod. jako my. :wink:Citace:
Původně odeslal SLAVE
GM Electronic mame v Bratislave :-)
kde ???? jediny schopn obcod s elektro co poznam je KB shop a to mam asi 30 metrov od domu ale skus mi dat adresu toho obchodiku:)
... ACH JO ...
jj, taky miluju lidi, co si NIC nedokazi najit sami a na VSECHNO se musi zeptat... :cry:Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
no neviem podla mna je to forum na to takze ticho a inac to je jedno tebe sa to povie vy mate GM na kazdom kroku mi tu mame mozno jedno a ani to neviem kde tak TICHO!
TODLE JE OC FORŮM ALE NE CHAT :!:Citace:
Původně odeslal SLAVE
to je pekne ale skus odpovedat na icq :evil:Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Zkus hledat po netu... pak se zeptej na něco konkrétního.
podívej se třeba na tuhle galerii: http://users.pandora.be/bored/telene...g/gallery.html
ať máš inspiraci :wink:
mna do toho asi nic, ale musim sa priznat ze mi pripominas tlapku :?
btw ked je rec o shopoch z el. suciastakmi tak opac www.sos.sk .. dobry obchodik aj z dobierkou a sidly v ke ..
MadCap
No, jak to tady sleduju, tak se ten chat bude hodit... :roll: ;D
nevim co mas proti KB shopu, lebo to je dost cool obchodik a koupis v nem temer vsechno. I takovyhle diody ???
ako jakub nic proti tebe ale o KB som ti povedal j atak co mi tu pises take ... inac byvas v sk nerob tu stresi :)Citace:
Původně odeslal Game Master
Inak ja som o KB shope som vedel uz asi tri roky vopred, ale ty si myslis ze tu sekas machra ked napises ze si mi o nom povedal ty? Si ale blb.... :lol:
tak ak som tam nebol ja tak jakub inac nic proti al eked chce s tie veci maju to aj v radioamaterovy a aj GM shop-e a asi viem toho uz trosku viac ako ty :-)