....potřebuju kámošovi rozchodit vytáčený spojení (modem) .... napadá mě TISCALI, CONTACTEL (razdva), QUICK ...... poraďte, do koho jít ? .,..... dikec :wink:
Printable View
....potřebuju kámošovi rozchodit vytáčený spojení (modem) .... napadá mě TISCALI, CONTACTEL (razdva), QUICK ...... poraďte, do koho jít ? .,..... dikec :wink:
mame tu sekci site! :)
ja s tiscali nemel nikdy problem...
s tiscali jsem nikdy nemel sebemensi problemy.. Nekteri jini ale jo (vytaceni na 10 pokusu a podobne)
Tiscali.
Ješstli byli nekdy problemy, tak byl na vine telecom :evil:
Měl jsem Tiscali a Quick, a ze těhle dvou mi víc vyhovoval Quick, je rychleší, spolehlivější.. u Tiscali se mi občas stalo že sem se nepřipojil. Ale to už je teď minulostí :)
Připrav si víc poskytovatelů, nainstaluj víc připojení a pak si můžeš vybírat.
Rodiče JZ okr Klatovy jedou přes Tiscali - připojení pokaždý na poprvý, nikdy to nevypadlo, "vysoká" konstantní rychlost. V Plzni u ségry je to přes Tiscali taky v poho. Trochu problém byl v Praze na Čerňáku, kde Tiscali selhalo, často se to nepřipojilo ani na 10tej pokus. Praha Modřany OK.
dial up bych si poridil jen pres mou vlastni mrtvolu.Citace:
Původně odeslal Jezyn
to by ti asi pak byl na nic ;DCitace:
Původně odeslal Jey
to je ostatne i kdyz si ho poridis normalne, ne?Citace:
Původně odeslal LookAS
jak pro koho, napr pro me ne, pac nic jinyho u nas nesezenu :?
Jedu pres Contactel - no problemo
Tiscali me pri kazdym cca 4 pokusu nepripoji (modemy se domlouvaji, pak to zmlkne a cekat muzu treba 3 minuty, modem se neodpoji a sit nechodi :evil:)
Urcite jich zkus vic, asi zalezi na lokalite :?
Ha; podpurce Telecomu. :oCitace:
Původně odeslal Marty
Ale hlavne ze se ti Telecom libi ....
-----------------
Jinak jsem pripojen pres pripojeni Volny od te doby co to jako prvni zridila Video On Line (tehda).
A nikdy zadny problem.
za prve: SMRT TELECOMU !!!Citace:
Původně odeslal Vojtěch
za druhe: musis to brat podle lokalit, proste vyzkouset, ja jsem sveho casu u nas taky shledal nejlepsim quick - pripojil se vzdycky napoprve, navic nejvetsi rychlosti a nebyly temer zadny problemy narozdil od jinych. no a pak jsem taky hral na game(lame)zone, kdes musel bejt pripojenej pres quick nebo iol. to jsou ty pravy svi-ne.
já byl skoro 5let na Volnym a bylo to v pohodě... :D
sezenes .... Eurotel Data NonstopCitace:
Původně odeslal LookAS
A Ty ho mas ??? Ja jsem ho testoval a chodil jsem s notasem a telefonem po Praze (zdalo se mi, ze to mam doma naky pomaly) a konkretne s konfiguraci 4+1 timesloty na S45i to bylo VZDY pomalejsi nez muj dialup ! Hlavne ten udesnej ping... :roll:Citace:
Původně odeslal night_
Moc dobry to zrovna neni... :?