Ja som len tak chcel vediet ci by mi tu dakto dokazal navrhnut dajake napady na upravu case-u lebo vazne ma nic nenapada csetko ostatne mam spravene len case nic a dost mi to vadi diki :lol:
Printable View
Ja som len tak chcel vediet ci by mi tu dakto dokazal navrhnut dajake napady na upravu case-u lebo vazne ma nic nenapada csetko ostatne mam spravene len case nic a dost mi to vadi diki :lol:
no jestli ti nestaci to co nejdez v tomhle foru (a myslim ze tady toho muzes najit docela dost), podivej se na www.bit-tech.net , zejmena doporucuji ve forech kapitolu project logs
ale no tak nejake napady a postupy nehce sa mi lovit na fore :)))
... ACH JO ...
TICHO
tak sa skus viacej snazit
takych vykradacov rozumov tu uz bolo dost
si na nete
skus cez google
poslednych 10 threadov je od teba - tak sa ukludni a zacne pouzivat hlavu aj na nieco ine ako na nosecie capice
dnes ste nejak husty :o no ale to je jedno ne ja uz mam nejakych tych 50% moddingu casu za sebou ale potrebujem napady lebo uz ma nic nenapada hapes????
tak tu neprud a zacni pracovat hlavou
si jak moj byvali spoluziak, nic nevytvoril poriadne sam, stale len trepal o tom ako su vsetci na neho zly a ze on nic neurobil.
uz ti tu ludia postli gucu adries kde mozes hladat ispiraciu tak uz sa ukludni
Nejsme hustí, jen trochu spruzení s toho jak zakládáš pořát nové přízpěvky... už jsem ti to vysvětloval... :wink:Citace:
Původně odeslal SLAVE
co je na tom som tu druh den takco? :-)Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
TO VIDÍM... :-o
prave preto ze si tu druhy den tak sa ukludni a pocuvaj skusenejsi
vies dufam ako dopadnes ked bude curat proti vetru
:lol: :lol: :lol: diki
Vymysli si něco, co tu ještě nebylo.
Pak můžeš omračovat i silně přetaktované.
Zkus třeba neco ryze národního - PeCko v demižónu tady ještě 100%ně nebylo. :D :wink:
A na LANparty budeš hvězda. 8-) 8-)
Najlepsi modding na svojom PC spravis ked donho zatnes sekeru :-)
...a pomocou motorovej pily a rozbrusovacky by dotiahol ostatne detaily k dokonalosti :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
ako podsvietim tu sekerku uz som si ju bol aj kupit v baumaxe ale no neviem ci to bol dobry napadCitace:
Původně odeslal TimeLord
ale to je teraz uz jedno ide o to cí sa to da podsvietit budee mi tam stacit svetlovodiva pasta? :lol:
nechajte ho tak. On chce mat proste vela prispevkov tak pise tolko hovadin, ze to je na zamyslenie. Proste Slave. by ste museli poznat aby ste pochopili 8-)
no jakub neviem kebyze chem tak tam maaaaaam uz mrrtne prispevkov ale teraz co potrebujem pozeram v starsich forachCitace:
Původně odeslal Game Master
Radsej si kup poriadny reflektor ale nesmeruj ho na svoj PC ale radsej na seba.Citace:
Původně odeslal SLAVE
2TimeLord: ...no proste dalsi 12 alebo menej rocny, resp. ak je starsi tak jeho posty naznacuju, ze s nim neni vsetko v poriadku :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal TimeLord
no neveim ale ak myslis s co si takeho cool spravil take cool ked si tu tak skaces?
tebe us nepomoze uz nic 8-)
no vlado neviem ja na pc nemam vyfuk a krivo navrtane diery v predu na case-e a napajanie ventylatorov z nejakeho trafa tak ticho !!! a na osvetlenie case-u som ani neuvazoval dat letky okolo bedne aby svietila ako vianocny stromcek a uz vziadnom pripade dat 7 LEd diod na 12V seriovo a potom sa cuduj ze ti to zle svietilo a este jednu vec nehapem naco si dnes kupoval katodu ked nemas presklenu bednu a nemas v nej ani otvory to ju vazne planujes mast stale otvorenu ?
sory ze som ti to musel pisat sem ale mal si dojst vo ozaj CO ROBIS NA TOMTO 4E 8-)