Čest! Uvažuju o GF4Ti4200 64MB DDR od Manli - 3500,- s DPH ;D
Co vy na to???
Printable View
Čest! Uvažuju o GF4Ti4200 64MB DDR od Manli - 3500,- s DPH ;D
Co vy na to???
koukni se na forum a pak si udelej obrazek
95 % nadava
ostatni sou slepy ;D
zas tak jednoznacny s Manli to neni. je to to nejlevnejsi co muze bejt. ja treba nemuzu rict na jejich adresu ani jedno spatny slovo (mel jsem od nic asi 3 gryfiky).ta cena je dobra a kdyz bude fungovat,tak jak ma, tak proc ne Manli...
ja mam od te firmy 9700 a su naprosto spokojenej
Mal so od nich asi 6 kariet - od S3 Trio3D a Savage2000, cez radeon 7500 a 8500 az po GF2MX400 a GF4 4200 a da sa povedat, ze na tu cenu som bol spokojny. Kamos ma uz hodne dlho od nich Radeona 8500 a hovori, ze by zatial nemenil ani nahodou. Za tie prach je s vykonom az nad mieru spokojny.
ja jsem mel od nich mx400 a byla ok NA TU CENU. tj, ze jsem si musel nechat zajit chut na nejaky poradny pretaktovani. jinak mam pocit, ze manli vyrobi dobry kusy s dobrymi pametmi na zacatku produkce a pak uz tam cpe sra.cky...mam takovej pocit, ze to bylo u R8500LE, jestli ne, tak me opravte. ja kdybych si mel kupovat uz lepsi kartu, tak nesetrim na znacce...
Pre normalnych uzivatelov uz Manli moc nieje. Boze..ved zohnat 500 na lepsiu znacku....by si radsej nejedol ne :lol:
Mnali je skorej pre tych co o PC vedia prd, ale co uz priznajme si to su SOCKY ;D ;D (hlavne ty s FX5800 od Manli ze :lol: )
jeden milionář kdysi řekl, "..nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci" :wink:
Over: a taky nemáme takový nervy aby sme to s ní přežili. Skoro za stejnou cenu jsem viděl MSI G4Ti4200 64MB DDR.
)Citace:
Původně odeslal Mil17
Ty krávo, do toho jdu. To jsem objevil u mně v Brně:
MSI nVIDIA GeForce4 Ti4200 TD8x,64MB DDR,8xAGP,TVout,DVI (8894) 3090 bez DPH, tzn. 3770,- s DPH ;D
P.S: Dík za tip !! :wink:
No to manli kupujes na SR v Ageme ze? ??? Odtial idu karty ManLi na dracku, no ale kup si radsej MSI. :?: Za tu istu cenu v Ageme myslim.
ja mam manli a je to poriadna SHITKA lebo frekvencie su ovela nizsie ako u MSI (A to nie je vsetko...)
Koupil sem Manli Gf4 Ti4200 s TV-Outem v CHI v Brne za 3272,- vc DPH, a byl sem k te grafice dost skepticky, kdys sem ji kupoval. Puvodne sem mel Radeon 8500, ktery mel kvalitu obrazu very cool. Dal sem Ti do complu, nainstaluju Detonatory a ejhle kvalita obrazu Ti je jeste vice cool nez u Radeona, nechtel sem verit svym ocim... Ok, rikam si tak to teda asi nebude mit ty spravne takt. frekvence. Nj. Core/Mem mela jenom 250/513, cos je nic moc. V 3D marku mi hodila 11200 vs. 9200 Radeon. A ted to nejlepsi nakonec: Rikam si asi nepujde moc pretaktovat. Opakem je pravda. Myslel sem ze me klepne. Vyhnal sem to az na 320/680, na 330 core se uz hryza obraz a 690 uz pameti hazeji chyby. v 3D marku mam ted 12500. Procak jeste nemam pretaktovany, jenom 1800Mhz.
Za tu cenu je to brutalne COOOOOLLLL ;D ;D ;D
Bral sem uz ty Ticka dve a obe byly v pohode osazeny pametmi Samsung 4ns. Je mi fakt zahadou, jak ty pameti muzou jet bez chyby na 680, dovede to nekdo vysvetlit?
TAk tomu rikam stesti :oCitace:
Původně odeslal JohnnZ
Zda sa, ze Manli sa zacina zlepsovat.
Noo snat!!! tu moju GTS-ku od Manli som reklamoval 4* a nakoniec mam kus ktory aj funguje ;)Citace:
Původně odeslal Pret
Já bych taky do Manli nešel, radši si přihodil nějakou tu stovku a koupil si grafárnu od nějakýho známějšího výrobce, myslím že to MSI není špatný, ale můžeš s tím Manli mít štěstí, kdo ví... ;D
hele, ja se k vam co ta karta facha asi dojdu na ten zazrak podivat, protoze sem este nevidel manli, ktera by bez sracek fachcila ;D
gf2mx400-vobraz uplne desivej
r8500 frekvence 200/230 ??? a vobraz horsi nez na gf2mx400, haluzky v kazdy hre
r8500 frekvence 200/250 (asi naka ultra serie) a s vobrazem to samy
hele, ja se k vam co ta karta facha asi dojdu na ten zazrak podivat, protoze sem este nevidel manli, ktera by bez sracek fachcila ;D
gf2mx400-vobraz uplne desivej
r8500 frekvence 200/230 ??? a vobraz horsi nez na gf2mx400, haluzky v kazdy hre
r8500 frekvence 200/250 (asi naka ultra serie) a s vobrazem to samy
"..nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
manli nesmi ke me do compu...spolu z ECS.....tfuj.....
Ad posledni tri prispevky : Panove, to bylo cesky, nebo se to cestine jen podoba? :)
Jinak jeste k Manli - prijde mi, ze kritizovat tohohle vyrobce je proste cool a in, stejne jako bylo jeden cas cool a in kritizovat Windows a vynaset do nebe linux. Nerikam, ze je to nejakej hi-tech vyrobce, ale kamos manlinu mel a taky s ni byl docela spokojenej, pokud na to nekdo ma, tak at si klidne koupi grafarnu za 7k Kc, pokud ne, tak kdyz dobre vybere, muze mu i manlina pomerne dobre poslouzit.
mam klavesnici bez polepek a proto se mi trochu pletou pismenka a aby se mi to nepletlo este vic, tak nepisu carkohacky ;D
Ja mam od manli fx 5200 a nemozem si stazovat 8700 3d mark 2001, len tak som ju skusal taktovat a zatial som z nej dostal 300/600 (default 250/400!!!).
pri manli zalezi majme od stastia, alebo ak mozes tak vyskusaj a az potom kup!!!