Nas administrator v praci mi zrusil okno "connections" vo vlastnostiach exploreru kde sa pise IP adresa. Ak niekto viete kde a ako sa nastavuje PROSIM pomoste mi :evil: Za pomoc dopredu dakujem
Printable View
Nas administrator v praci mi zrusil okno "connections" vo vlastnostiach exploreru kde sa pise IP adresa. Ak niekto viete kde a ako sa nastavuje PROSIM pomoste mi :evil: Za pomoc dopredu dakujem
"Zrušil" Ti to lokálně (z Tvojí klávesnice), nebo nějakou policy?Citace:
Původně odeslal tuborg
"HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Int ernet Explorer\Control Panel"
z tohoto kluca vymaz vsetky polozky
Alebo ak chces zobrazit iba okno "connections" a ostatne nechat zakazane, tak zmaz
polozku: "ConnectionsTab"
to vsetko - pochopitelne - ak mas povolene registry tools.
Myslim ze to zrusil z mojej klavesnice . Vyskusam najst este aj subor co poradil TIMEOS
Tak to máš dobrý - viz TIMEoS :-)Citace:
Původně odeslal tuborg
To je hruza co si ty admini dneska dovolej co :lol: :lol:
ja bejt ten admin a ty si to redelat zpet tak ti tam udelam takovej bugr az by si byl rad ze te nevyrazej ;D nezakazal to asi jen tak ;D
Asi mi to tolko nepaly ale mohli by ste mi povedat ako ten subor HKEY CURRENT USER/ SOFTVARE/... najst je to Win98
Ehm, zkus spustit regedit.exe a pak se tam proklikat ke klici, jak rikal TiMEoS. Ale pokud nevis co delas a odmazes neco blbe, tak budes mit problemy.Citace:
Původně odeslal tuborg
jj, presne tak ;DCitace:
Původně odeslal Harry
;D sen vsech useru : povoleny pristup do registru ;DCitace:
Původně odeslal TiMEoS
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal ra
uz to funguje vsetkym velice DAKUJEM :D
Však dočkej času, snad se admin pochlapí a pořídí si nějakej na remote-nástroj a budete mít po srandě... Zatím (paradoxně) - gratulace k neschopnýmu adminovi ;DCitace:
Původně odeslal tuborg
Existuju aj ine browseri nez IE ze ano ;D ;D