Mam atinu 9100 VIVO s DVI. Na tom DVI mam redukciu na normalny VGA kabel. Ale neviem aktovovat druhy monitor. Stale sa ta karta tvari ako by som nemal ziaden druhy monitor pripmuty. Moze mi niekto pomoct? Co s tym?
Printable View
Mam atinu 9100 VIVO s DVI. Na tom DVI mam redukciu na normalny VGA kabel. Ale neviem aktovovat druhy monitor. Stale sa ta karta tvari ako by som nemal ziaden druhy monitor pripmuty. Moze mi niekto pomoct? Co s tym?
A co je to za znacku - si si jisty ze ma 2 RAMDACy, nekteri vyrobci tam druhy RAMDAC nedavaji coz samozrejme vede k tomu ze na tom DVI ti CRT monitor nepujde :wink:Citace:
Původně odeslal Sedma
R9100 s dvema ramdacama sem jeste nevidel, takze na 95% mas jen s jednim, tzn ze na druhej vystup muzes jen LCD s DVI
Aha, takze asi na mojej karte budu digitalne signaly na DVI nezapojene :roll: Teraz sa mi to nechce vyberat, ale mal by som to asi premerat. Alebo si z roboty poziciam DVI redukciu a vyskusam to.
Je to Manli :-( Ale inu nemali. Jeden kamos mi vravel ze na to aby isli 2 monaky treba nieco softwerovo zaponut. Ale ja som nic nenasiel