-
P4T533 nebo P4PE?????
Takze se rozhoduju mezi:
MB ASUS P4T533 ASUS P4PE
MEM 2x256 1066 RIMM 1x512 CORSAIR 433 CL2
K prvni desce:nema AGP 8x,ale je v cene jeden 256 RIMM,takze cena je v CC - MB - 11 821,- a 256 RIMM 5107,- tj. 16 928,- .
Druha deska stoji v CC 8 093,- a pamet 10 555,- tj celkem 18 648,-.
Grafika je jasna - Hercules Radeon9700 Pro.
Takze co mi radite??????
O prachy mi nejde,spis co se tyce vykonu.....
Dekuji
-
nejses ty ten eeee "nebudu to taktovat"? ;D urcite jo tak jen kvuli tomu ber RIMMY.
-
Clovece tie prachy daj radsej chudobe takto ti z nich po polroku zbyde polovic inak ak mas takto neomezeny rozpocer tak bych bral asi tie RIMMi ale inak 1x512 DDR400 a OC co to da ten crosair je zbytezne drahy a DDRII o rok z neho spravi uplneho mrzaka
-
Jestli nejde o penize tak jedine RDRAM ale tak 1GB a k tomu samo P4T ovsem pozor tahle deska ma jizni most ICH2 takze neumi posleni ficure typu USB2.0 atp. ja si myslim ze i kdybych mel penize tak bych do rdram nesel pac taktovanim to dostanu na stejnej neli vyssi vykon a za mnohem nizsi cenu.
-
Tak ted jsem zmatenej.Co teda mam koupit?????Tak si predstavte,ze si to kupujete vy a hrnte napady!!!!!!!! :-D
-
ITPozemstan : no já mám ze svýma paměťma v sandře propustnost přes 3000MB/s,takže to zvaž,výkonově to bude podobné.Hlavně to chce dobré paměti.Rozhodně ve hrách se ti větší propustnost pamětí prakticky neprojeví.
-
Hypoteticky si teda koupim tu P4PE....Ma vubec cenu tam rvat tak drahy a rychly pameti?????Nejde ani tak o to ze bych chtel usetrit,ale jestli se vubec nejak projevi ta DDRka433????Kdyz ta deska nativne podporuje pouze DDR333??????Vyplati se to?????Ja vim,ze jsem dummy.....
-
IT : no ono záleží na kolik zvedneš sběrnici,podle toho pak můžeš zvedat paměti.Já když mám 147 Mhz FSB tak paměti mi to maximálně dá na (2x)196 Mhz,pokud bys dal paměti na 151Mhz tak by ti to nabídlo maximálně 200 Mhz,tak to nějak funguje.Možná bys ty paměti využil při CL 1.5,pokud to jsou PC433 opravdu :) ale jak jsem říkal ve hrách minimální rozdíl v rychlost,ale pokud ripuješ dvd filmy do divx,tak to je jiná.
-