AOC 9KLr - geometrie obrazu
Zdravím,
nedávno jsem si koupil 19" AOC 9KLr, používám rozlišení 1280x1024, 85 Hz, ale pořád se mi nedaří nějak kvalitně nastavit geometrii obrazu. Levý horní roh je takový trochu pokroucený a v zkoušel jsem snad všechno v OSD, ale ještě jsem se nedopracoval k 100% kvalitě...
Už si na to celkem zvykám, ale jestli máte někdo podobnou zkušenost, nebo jestli existuje nějaký softík který by uměl nastavit trochu geometrii monitoru, budu rád když se ozvete!
Díky za odpovědi!
Re: AOC 9KLr - geometrie obrazu
Citace:
Původně odeslal vitosek
Zdravím,
nedávno jsem si koupil 19" AOC 9KLr, používám rozlišení 1280x1024, 85 Hz, ale pořád se mi nedaří nějak kvalitně nastavit geometrii obrazu. Levý horní roh je takový trochu pokroucený a v zkoušel jsem snad všechno v OSD, ale ještě jsem se nedopracoval k 100% kvalitě...
Už si na to celkem zvykám, ale jestli máte někdo podobnou zkušenost, nebo jestli existuje nějaký softík který by uměl nastavit trochu geometrii monitoru, budu rád když se ozvete!
Díky za odpovědi!
Hehe a co jsi očekával od devatenáctky za 6000? :lol:
Re: AOC 9KLr - geometrie obrazu
Citace:
Původně odeslal vitosek
Zdravím,
Díky za odpovědi!
jestli to nejde nastavit tak reklamuj. AOC ma dobry zarucni podminky - dostanes obratem vymenou novej. Nez ho budes prebirat od sveho prodejce, pozaduj kontrolu toho noveho. Meli by ti vyhovet.