Nema niekto skusenosti s tymito reprakmi a aka je dobra zvukovka na tieto repraky
Printable View
Nema niekto skusenosti s tymito reprakmi a aka je dobra zvukovka na tieto repraky
GENIUS + AUDIGY = GOOD KAUF
chtel jsi rict genius + fortisimo III ze ano ?Citace:
Původně odeslal Kobes
hele jak sou na to ty bedny ve skutecnosti sou fakt takovy bomby, docela o nich uvazuju 8-) jaka je nejnizsi cena na trhu -?
2fabsa: Bomby...NE, teda pokud mluvíš o Genius 5.1HT
Takle podle toho nač je použiješ. Pokud na DVD and more tak jsou dostačující, ale pro poslech muziky jsou na dvě věci. Možná se ti na začátku bude zdát že to je bomba i na muziku, ale postupem času zjistíš že ta muzika nevyzní. Potom co si postavíš vlastní FULL Quadro SS, tak pochopíš :wink:
zeby tak zhruba 3450 +-, za tu cenu je maji v alfeCitace:
Původně odeslal fabsa
ja je dneska koupil za 3520,- jsem zvedavej...necekam od nich nic,protoze sestupuju smerem dolu - mam receiver technics 6x100 (+2x100w) + 5 beden (100w) ,ale kvuli dluhum jsem to musel prodat a koupit tyhle..
tak me prijemne prekvapili jak jsou vyvazeny..i ty efektaky hrajou sqele..ve spojeni s dolby digital vstupem to zni po celym byte...parada...za 3500,- jeden z mych nej kaufu v zivote..
Poradi mi niekto ktore z tychto reprakov si mam kupit? Geniusy maju vykon PMPO:3600w a Mercury maju 5800W ale niesu drevene len subwofer je dreveny oproti geniusam. RMS vykon Genius:5x15 + 45W a Mercury:5x25 + 50W. Poradte mi cim skor. Cena Genius:4973sk a Mercury:3899sk s DPH
ja mam geniusy a sem zvukove fakt hoodne spokojen (jsem necekal),ty mrcury neznam..kazdopadne se me zda cena genius nejak predrazena na sk...u nas stojej s dani 3500