poradite? brousim si zuby na Logitech Z560, hlavne potrebuju neco co bez stredoveho repraku ma dobry zvuk a vysoky vykon
Printable View
poradite? brousim si zuby na Logitech Z560, hlavne potrebuju neco co bez stredoveho repraku ma dobry zvuk a vysoky vykon
Kup si dřevěné geniusy 5.1 a za zbytek kup něco jiného...
asi tak, kup si k tomu nejakou grafarnu treba :) a jrstli ti vadi stredak tak ho proste nepouzivej ne ?
mne stredak vubec nevadi ale kam ho mam dat? na monitor tezko a pod nej??prece jen je to 20 kg(ten monas :-) )
Myslimze, ze te stredak z geniusu je docela masivni drevena bedna a snese lecos :)
Jinak se standartne stredak dava na monitor... tak proc ne na nej ?
me musi stredak lezet vedle monasu, protoze monas je sikmej :| ale az budu mit lcd tak ho postavim na ten stredak :D
kdyz uz chces do toho tolik investovat tak kup rovnou ty Logitechy Z-680
na ty mu asi 8k neda :-)
Zacinam si pripadat jak jehovista ;D Prvni ovecka do meho stada 8-)Citace:
Původně odeslal Pavlis
;D no jo co nadelas, HT jsou sice hezky ale ale abyvak s nima neozvucim, max muj pokojik ale i tak jsou satelity na muj vkus moc slaby.hlavne stred mi pripada na to jak je velkej tak nic moc, hrajou pekne ciste ale slysel jsem daleko lepsi cili dalsi stanice Logitech ;DCitace:
Původně odeslal ITpozemstan
kdyz to dam pod monitor tak me bude bolet za krkem protoze ted mam monitor v optimalni vysce(subjektivne) a kdyz ho dam na monitor tak pojede dolu :-) jedine ze bych ho zajistil epoxidem :-) a Z680 bych si taky koupil dyby na ne 8k stacilo :-) ale ja sem berraneck :-)
No vidite panove jak postupujete, zachvili se dostanete ke kvalitnim sluchadlum :lol:Citace:
Původně odeslal Pavlis
to myslim ze ne, kdyz jsem videl poradny Koss tak mi to pripominalo ty klapky na usi co maj pracanti kvuli hluku ;D a to fakt ne a taky mam svoje usi docela rad, a poradnejma sluchadlama bych jim daval asi slusne pokourit :roll: