Jede nekomu tualitan na chipsetu i815? Všichni tady maji jen BX. A jde na 815 redukce power leap?
Printable View
Jede nekomu tualitan na chipsetu i815? Všichni tady maji jen BX. A jde na 815 redukce power leap?
V práci mám ASUS TUSL2-C s i815 a CPU I Celeron 1.3 GHz. S redukciou skúsenosti nemám. Nepotreboval som ju.Citace:
Původně odeslal Pawel
viz. signatura ::::: :arrow:
ahoj, mne ide v pohode Tualatin 1300 MHz na i815, doska QDI vid.podpisCitace:
Původně odeslal Pawel
Zkus desku s chipsetem i815Ep, ten podporuje Tualatin.
Ja mam prave i815 co jeste Tual nepodporuje.
Tualatin podporuje i815E(P) B-stepping.
V Abite SH6 to pojde len s upravou CPU/redukcie alebo s PowerLeapom.
To bych tak netvrdil, to akorád znamená že tam nejni integrovaná grafika...Citace:
Původně odeslal frostbite
V 815 bez podpory tuleňa to nejede ani po úpravě patice, čipset to prostě neumí, zkoušel jsem upravit už 3 ani jedna nezabrala, přitom BX už asi 7 no problema, dokonce v ppga redukci upravené na fcpga.
SPEED
Nee, Rainbow má pravdu... Chce to ten B-stepping nebo 694T od VIA, Je to dany odlišným napájením...Citace:
Původně odeslal Rhapsody
To je BLBOST. Funguje to na hociakom chipsete pre procesory triedy P6, aj na i440LX (aj ked podtaktovane), aj ALi Aladdin Pro II, aj na i815 (niekto to tu ma na Asuse CUSL2).Citace:
Původně odeslal speed
Kdo tvrdí že nemá pravdu ??? Já nereagoval na Rainbowa, ale na frostbiteho...Citace:
Původně odeslal Hardman
Pokud máš 815EP a nevíš jestli to je nebo není B stepping, tak nemáš jistotu, že ti tam pojede (bez úprav) Tual, protože EP znamená že tam není integrovaná grafika, rozumíme si ???
Frostbite tvrdil že 815EP Tuala podporuje, správně to napsal rainbow (815EP Bstep....)
To RAINBOW:
Jedině že by se měla udělat ještě jiná úprava, ale zkoušel jsem to na 3 deskách a ani jedna nezabrala, no a proč by dělali B steping když by stačilo upravit patici ?????
SPEED
Redukce je, v ČR si ji mužeš objednat zde: http://www.sweb.cz/plcomp/370tcz.htmCitace:
Původně odeslal Pawel
i když za ty prachy......
Aby sis musel koupit novou desku, ne ??? :wink: Intel tak bohužel se zákazníkama jedná :-(Citace:
Původně odeslal speed