Budu si po kladnych ohlasech kupovat P 2,4 800MHz a nechci udelat chybu.
Co doporucujete? Abych z toho dostal co nejvic :-)
Jo, a pokud muzu prosit tak konkretni modely, ne jen ASUS :wink:
Printable View
Co doporucujete? Abych z toho dostal co nejvic :-)
Jo, a pokud muzu prosit tak konkretni modely, ne jen ASUS :wink:
Takze mas na vyber
Asus P4P800
Asus P4C800 Deluxe -muj favorit
Epox 4PCA3+
Abit IC7
Naprostu vycerpavajici test mas zde :
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=1
Já jsem taky pro P4C800 Deluxe 8-)
Nebo pro ASUS obecně, čili můžu doporučit P4P800 s i865PE chipsetem, protože platit za i875 je pro desktop v podstatě zbytečný.
Asus P4P800 nebo P4C800 - ten jsem ted zkousel a byl perfektni
Ty si kup matsonica alebo ECS, aj tak nepoznas rozdiel :-)Citace:
Původně odeslal petr_sm
Clovece to je humor alebo sarkazmus ???Citace:
Původně odeslal TimeLord
Inak ja som za ten ASUS tiez podla toho kolko do toho chces vrazit vyberes verziu ale P4C800 je zbytocne drahy a oproti P4P800 Delux nic moc naviac neponuka, ale ak chces OC tak Albatrony su na tom dost dobre a su celkom lacne (Divim sa ze to TImeLord nenapisal, ze ;D )
BTW: Abit ma sice v OC tiez dobre vysledky ale ta firma sa potyka uz dlhsiu dobu so spolahlivostou preto som nad nou uz davnejsie zlomil hul ako vravia bratia cesi ;D
no mozes hadat .. hlavne ked tato otazka je na prvej stranke tejto sekcie asi 10X :-) cloveku co si z toho nevie vybrat moze byt vazne uplne jedno co bude mat v boxeCitace:
Původně odeslal juzko
BTW ti sikmaci z tej cinskej sopy ma riadne nasrali takze kaslem teraz na cely albatron 865, cakam na prescotty a potom uvidim ktoru dosku, s tym mojim este pol roka vydrzim
TimeLord Nove chipsety od intelu s DDR2, PCIExpres a tak budu najskor v 2 qvartali 2004, dovtedy su tu i865/875, takze ten presscot aj tak musis narvat do nich ale inak mas recht budu nove steppingy chipsetov a mozno aj procakov, no uvidime.
do PCI-X pojdem az potom ked nadsenci zaplatia za vyvoj a klesnu ceny :-) a presne to som mal na mysli, dufam ze bude aspon revizia C chipsetu :-) a albatron pokial tam budu davat len 1.6V max na CPU aj tak nechcem.Citace:
Původně odeslal juzko
P4P800 rulezzz ;D
No, donedavna by som bral P4C800 Deluxe, ale ked sa podarilo ASUS-u "vmontovat" do i865 PAT, co bol prakticky jediny rozdiel medzi i875 a i865, tak nema cenu kupovat drahsi chipset. Radsej by som kupil za usporene peniaze lepsiu grafiku :wink:
P4P800
Sam ji mam a je vyborna :-)
trochu si přidám, ale protože jedu nyní na AMD,tak se v těch Intel chipsetech moc neorientuji ,ale kámoš chce stavět komp, a já se díval po zajimavých MB a docela se mi líbí Gigabyte GA-8IK1100, popis zde :
http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/...GA-8IK1100.htm
a stojí v bohemce "pouhých" 3900,- bez DPH
co na ni inteláci říkáte, nebo už s ní má někdo nějaké zkušenosti, dík
No, za ASUSem, ABITem, EPOXem, by mozna nasla svy misto, ale nevim nevim... na vetsi o/c to asi moc nebude :?Citace:
Původně odeslal sid
Jsem pro Epox... Bohužel jsou trochu dražší.. :?
A co ABIT IS7 (cca 4300Kč s DPH) nebo IS7-E (3400 s DPH, bez RAID a Firewire)?
Uvažuju o jeho koupi. Četl jsem nějaké recenze na netu a vypadá slušně. Ta cena IS7-E je asi nejnižší jakou jsem u i865 našel a myslím že ABIT je dobrá značka.
Kdyz tak IC7... ale stejne... ABIT= :-( :-( :-(Citace:
Původně odeslal Tomáš Kunert
Precti si clanky ve foru na overclockers.com
Ja jsem se taky rozhodoval mezi ABIT a ASUS a po precteni par clanku a nekolika zkusenosti uzivatelu z fora overclockers.com - jasne ASUS!
No, já jsem se díval na test 20-ti desek s i875/865 na anandtech.com a jako nejlepší vybrali toho Abita... Kdybych nevěděl co s penězi tak bych klidně do toho Asusa šel, ale myslím že Abit je taky dobrá značka. Nekup ho za tu cenu. :-)
v cem se lisej 865 a 875 chipsety?
jinak p4p800 ma odsazenej agp o vetsi mezeru, je to aspon mezera jako dalsi pci ze grafarna co zabira dve pozice do sirky nebude mezovat prvni pci?
ja mel totiz zalusk na p4pe full (ted vybprna cena) ale neumi dual pameti coz by byla asi skoda. takze asi vyberu jednu z techto.
I875 umi navic ECC pameti a ma PAT technologii. Jinak nic. Mozna je troosku kvalitnejsi, ale znate vystupni kontrolu intela, takze se o nejakych rozdilech mluvit neda.Citace:
Původně odeslal Glottis
ASUS na P4P800 (I865) taky aktivoval PAT - nebo neco podobnyho, takze rozdil nula nula nic :-)
ok to sme chtel slyset :) skoda ze maj jen 5 pci oproti rekneme p4pe ael zase ma odsazene to agp takze se to celkem srovna :)
ten GB je výtečná deska a v mnoha ohledech lepší než Abit a o Epoxu vůbec nemluvim.... :)Citace:
Původně odeslal sid
jeste dotaz. je na te desce irda konektor pro pripojeni irda modulu? at koukam jak koukam nevidim to na obrazkach ani v popisech
odsazený AGP má i Abit...
heh, PCI-X a PCI-Express su dve rozne dokonca silne konkurencne zbernice ale PCIExpress bude standart lebo intel to tak chce a vyrobcovia grafickych preto uz designuju karty na PCIExpress, zato PCI-X sa zasekalo len na par serverovskych dokach lebo podpory sa to dockalo hlavne od AMD, a intel na to hadze bobek, takze asi vyhynie aj ked to nebolo zle pri 533MHz a 64 bit by to prezilo este dlho.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Já bych se zeptal podobně, ale... jít do P4-ky s deskou s AGP, nebo s PCI-Expres?Citace:
Co doporucujete? Abych z toho dostal co nejvic