doporucte plz nejakou dnesni good pastu...
thx vsem
Printable View
doporucte plz nejakou dnesni good pastu...
thx vsem
Vsechny arctic pasty. Nejlepsi reseni.
BTW: Kdyz se kouknu na tvuj podpis, netahas z toho radla nejak podezrele malo ???
Pokud má chladič hladkou spodní stranu, je nejlepší zvolit klasickou bílou. Dobře vede a je levná.
jj taham z neho malo...protoze deska kt266....jede i na vic...ale dost se hreje potom a nevim proc.....chladic Thermaltake7+...med.....a Arctic silver II myslim...nebo spatny cidlo....49-60 si dava...
Ty vysledky sou nizky kvuli pomaly sbernici.On je docela rozdil mezi 16x133 a treba 11x200.It is time to upgrade mobo :idea: :arrow: Abit NF7-S :-)
No urcite nejakou Arctic Silver
Mno dle mého názoru není rozdíl mezi AS a běžnou bílou pastou tak markantní, aby se vyplatilo do ní investovat tolik peněz. Nehledě na to, že stříbrná se těžko dostává nejen z CPU, ale taky z rukou, trička, koberce... :lol:
Já používám bílou od Volcana nebo bílou od Zalmanu na NB, a nestěžuju si.
Tak tak. Uplne staci biela pasta. Pozri si tento clanok. http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar.asp?ARI=105166&CAI=
Mno kdyz mas moznost koupit si AC III za 250Kc vod Pavlise tak to de. :-)
JJ,ale hlavne ne stribrnyho Titána,ja s nim moc dobry zkusenosti nemam :roll:Citace:
Původně odeslal nex
jj, vysychá... ale to už se tu řešilo :)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Kazdemu nevysycha...napr mne....ale ja moc procak casto zo socketu nedavam,je mozne ze ti,co striedaju chladice su na tom inak :eek:
tak sem poridil na posledni chvilu jedinny co sem sehnal
Arctic Alumina....
nekde sem cetl se je vic nachylna na vedeni el. nez Silver3
??
tak nic...spatna recenze:-p
Electrical Insulator.
Arctic Alumina Compound is a pure electrical insulator, neither electrically conductive nor capacitive.
mluvi za vse
arafat s xG ? :)
Není to náhodou lepidlo? Já jsem to viděl prodávat akorát jako lepidlo, ne jako pastu.Citace:
Původně odeslal AraFat
Jo a určitě to je nevodivý, protože je to na bázi keramiky.
jj XG :-)nebo DA?;-p
CEPICeeeeee!!!;'-)))
jj jako lepidlo nebo tak neco se to taky prodava...myslim dvouslozkova nejaka hmota....spis nez lepidlo to bude pasta ze dvou slozek...