Potreboval bych vedet ktera firma dela Radeony s dirami okolo chladice, pripadne kde se daji koupit. Nejlepe 9500Pro. Do budoucna uvazuju o nejakem tichem chlazeni, takze na vodnika to budu potrebovat... :wink:
Printable View
Potreboval bych vedet ktera firma dela Radeony s dirami okolo chladice, pripadne kde se daji koupit. Nejlepe 9500Pro. Do budoucna uvazuju o nejakem tichem chlazeni, takze na vodnika to budu potrebovat... :wink:
No, povedal by som ze u 9500(Pro) a 9700(Pro) su tie "diery" na vsetkych kartach (aspon som este nepocul o ziadnej, ktora by ich nemala). Drviva vacsina vyrobcov totiz pouziva referencne PCB od ATi a tam tie "diery" jednoducho su. Neviem ako je natom 9600(Pro), ale predpokladam ze rovnako...
Tak to je supr, sice jsem se dival po obrazcich a zdalo se mi ze nikde otvory nejsou, ale ted kdyz jsem se dival pozorneji, tak tam opravdu nespis budou :wink:...
JJ na 9500 Pro od Spahiru jsou 2 durky,a chladič je tam chytnuty takyma umělohmotnýma čudlíkama s pružinkou ;DCitace:
Původně odeslal EmbreOnyx
JJ presne tohle mam na mysli... jaky mas na tom Sapphiru pameti? Ten O/C je dost slusnej...
Mám tam infineon 3,3 a ten OC nikdy neběžel na trvalo (nezkoušel jsem to) to bylo jen na testy,ale všecky je zvladl bez problemu. A ty paměti šly myslím ještě na 316,5 bez problémů.Citace:
Původně odeslal EmbreOnyx