Jsou dobry tyhle palyčki Asus?
Chtel jsem si kupit toho liteona ale unas se neda nikde sehnat tak premyslim otom Asusovy.
Printable View
Jsou dobry tyhle palyčki Asus?
Chtel jsem si kupit toho liteona ale unas se neda nikde sehnat tak premyslim otom Asusovy.
jako alternativa je to dobré,nakonec ty poslední modely mají tuším střeva právě z liteon páliček,sám tu mám jeden postarší kousek 48x12x48 tuším a pálí vše.
Cenove to vyjde temer identycky,takze spis doporucuji TEACKA,jina k ASUS neni spatna znacka! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
Ja už som si ASUS-a kúpil. 48x24x52x. Zatiaľ no problem :-)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Od Asusu prodavame vse palicky jsou v klidu ani zas tak moc reklamaci na ne neni. Neni to spatna koupe i kdyz ja jsem zatizen na Plextor:)
Vnitřek neni LITEON ale TEAC nebo spiš takovej co se dava i do TEACů. - je to moc fajnový, nějak se to totiž nestará o ochrany.
Ja mam tiez ASUS-a a az na to, ze nesiel prepalit BIOS, je celkom vo pohode ;D
Este som nemal ani jedno wadne CD :wink:
Len neviem, ci je to napalovackou alebo Kodak Gold-om :lol: :lol: :lol: Ale nie, obycajne Imationy pouzivam... a RW co bolo k napalovacke... tak to je uplne genialne... skoda, ze je len 16x :(
Jo co vlastne ma Asus z Liteonem nebo Teacem.
Vnitrnosti nebo optika cmos nejaky cipy ???
To máš nějakou železnou zásobu, ne? Kodak už média delší dobu nedělá, bohužel. Byly to ty nejlepší média, jaký jsem měl kdy v ruce. :-(Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
Vypadá to tak, že Asus a Teac jsou zcela totožný mechaniky - stený chipset, na pohled stejná deska s elektronikou. Ve fóru na Firmware Page někdo dokonce psal, že se mu podařilo flashnout do Asusu firmware z Teaca.Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Ja Asuse poridil minuly tyden, takze zkusenosti zadny, ale zly to nebude. Co umi ostatni palirny (Plextor, LiteOn) navic? Lamani ochran a tvorbu vlastnich?
Kámošovi odišiel novučičký ASUS po vypálení 15-tich cédečiek :eek: Odišiel mu motorček pre pohon.
Lidičky,kde jste proboha přišli na to,že v ASUSu je vnitřek z TEACa? Vždyť je to právě naopak! ASUS momentálně dělá vypalovačky pro TEAC. A s LiteOnem nemá ASUS naprosto nic společného.Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Hoši, někde na webu jsem četl, že LiteOn ovládá 80% (to číslo se mi zdá poněkud neskuteěné) trhu s optickými mechanikami. Dodává totiž OEM výrobky jiným výrobcům, kterým se již nevyplatí vyrábět, protože už ceny klesly natolik, že se to v jejich seriích nevyplatí a soustředí se na vývoj rychlých DVD vypalovaček, které mají potenci vyšší ceny a chtějí se s nimi ukázat na podzim 2003.
Proto se vám zdají mechaniky ASUS, TEAC, SONY, Pioneer a pod. stejné, protože jsou to LiteOny. Dokonce opěvovaná DVD vypalka SONY DRU510A je v podstatě LiteOn. A protože jim SONY do ní údajně dodává pouze nějakou důležitou komponentu, byla uvedena na trh pod značkou SONY jako první. DVD±RW LiteOn se teprve chystá.
Snad už jedině Plextory, Toshiby a Samsungy, možná LG, jsou originál. (i když nová DVDROM Plextor PX-116 se mi také zdá být OEM LiteOn) Prostě se výrobci snaží maximalizovat zisky a minimalizovat ztráty.
Já bych se toho Asuse nebál. Mám nějaký ten pátek prehistorický 16x10x40 a nemám žádné nutkání ho měnit. Nevím, jak je na tom s audio ochranami, ale u datových CD vypálí vše.
Hem, tedy vše, co jsem pálil, že.