Chtěl bych si koupit monitor tak kolem 8 500 Kč.
Můžete mi někdo poradit která značka je nejlepší.
Ať už se jedná o obraz, deasing, ovládací prvky apod...
Děkuji předem za pomoc
:?:
Printable View
Chtěl bych si koupit monitor tak kolem 8 500 Kč.
Můžete mi někdo poradit která značka je nejlepší.
Ať už se jedná o obraz, deasing, ovládací prvky apod...
Děkuji předem za pomoc
:?:
ok je Iyama (nebo jaq se to pise...) a hyunday imagequest F790...Citace:
Původně odeslal mike.falke
Tezke jednoznacne odpovedet. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Zalezi na co ho budes pouzivat.Citace:
Původně odeslal mike.falke
Ja mam Hyundai Q910 - design *****, obraz ****, obrazovka **** (uvnitr neni plocha). Za tu cenu fakt skvely monitor.
Jinak rozhodne nekupuj Viewsonic - posledni dobou sou to smejdy.
Ja som tiez za tu iiyamu... moja je "trochu" horsia (nie kvalitou, parametrami!), ale dal som za nu len 9000 Sk s DPH!!! A obraz? Jedna basen, nie jeden kamos mi ho chvalil :wink:
mozes mi prosim ta napisat kde si ju zohnal za 9000sk?? ja som dal 8700 len za Nec 17 trinitorna.(a bol to smejd isiel na reklamacku)
Ze znacek muzu rozhodne doporucit SONY,je sice drazsi,ale super,potom rozhodne DELL,nebo treba i PANASONIC.Vybiral bych predevsim z renomovanych znacek,a rozhodne s s min. rozlisenim 1024*768/100 MHz,nejvyssi rozliseni nejlepe tak 1600*1200,i kdyz pri horsi frekvenci,na kratkodobejsi praci to postaci.Idealni je 1200*1024/85 MHz a vysi frekvenci.DULEZITE!!!---ber jen monitor s plochou obrazovkou--TRINITRON,nebo FLATRON! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
No, já měl AOC (nebrat!!) a teď mám Eizo F520, je to repas, kulaťák, ale za 3500 je to prefektní. Chtěl jsem koupit něco novýho, ale dneska je to prej na <>, jediny co stojí za řeč je Samsung..
Ach jo...
:arrow: Samsung SyncMaster 957DF 19" TCO99 :::> 9500Kč s DPh
ja som kúpil 21" mitsubishi za 9000 Sk ale 5 ročný :) ale je to vážne krása keď bol nový tak stál okolo 40000 takže radšej sa popozeraj po nejakých starších profesionálnych monitoroch ako po nových sračkách
:lol: Ses docela srandista... já jsem kupoval 486 za 80000Kč.. tak se vyserte na dnešni compy a radeji se poohlidnete po nečem OLDSCHOOL ;DCitace:
Původně odeslal mafo82
A sorry upgreadovat si monitor za nějaký 5 let starý, to opravdu delaj jenom zkušení uživatelé.... :idea:
P.S. V té době 486 byla profesionální mošina...
Jednoznačně IIYAMU 413 HM7307UTa :D máš to za rovnejch 8500,- i s dph
.... nooo .. nevim, nevim, ale drif sem si to myslel taky ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
.... abych upresnil (2x957p, 1x957DF) .. u fsech schodne rozjeta konvergence, stejne tak silny moire a u poslednich dvou problemy s vostrosti a flekatosti (horsi u 957DF) + par dalsich vyseru, ale to uz kus vod kousku .. takze bud mas pravdu nebo ja smulu jak sfina :wink:
2 mike.falke: .... proste di nekam, kde by ti ho ukazali (ten NAKEJ monas samozrejme :wink: ) a dyz bude aspon trochu f pohode a bude se ti libit vobraz, tak ho vem ....
Mne stačí ten mitsubishi rozlíšenie 1280x768 zvláda pri 100 Hz a to mne stačí takže len toľko
kamos ma nejakou 5 let starou samsung 15" a umi v 1024*768 krasnych 100hz :-) ;D ale dnes sou vo nicemCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
f790->shit
muzu se zeptat jaky je rozdil mezi DF (dyna flat) a NF(natural flat) ? Podle toho oznaceni by mel byt typ NF lepsi - cena je jen o trochu vyssi...Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
To jsou ale sqělý monitory. Já mám AOC 7KLr a je to dost good monitor, na to, co stojí...Citace:
Původně odeslal Marty
Tak to jses asi jedinej! Ja mam presne ten samej a zrovna cekam, az mi ho dovezou ze treti reklamace, abych jim ho moch vomlatit vo hlavu!!!Citace:
To jsou ale sqělý monitory. Já mám AOC 7KLr a je to dost good monitor, na to, co stojí...
zvlast na ty S3 to musi mit skvelej obraz :lol:Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
DF = invarova obrazovka Samsung DynaflatCitace:
Původně odeslal Petrt
NF = trinitronova obrazovka Mitsubishi Diamondtron NF
Ten jsem měl taky.. je to shit shitů, že horší neexistuje (jo vlastně existuje, viděl jsem jeden LiteOn 17" - děs) -- můžeš si libovat že zvládne 1024x768 při 100Hz ale je to rozmazaný jak kráva... sice můj kousek měl celkem dobrou konvergenci ale to je tak všechno...Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
EIZO RULZZ :smoke:
On e pta jakej monas je nej a neeee nejhorsiii :lol:Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
AOC-levna sracka
z tech nej nej bych vybiral ze znacek VIEWSONIC,EIZO,SONY,SAMSUNG mozna.
Ale pozor vybirej jen osobne a na prodejne !!!! at ho vidi tvoje oci a ne ze ti prijde krabice domu. Potom jsou jen problemy ze kapnes na spatnej kus.
jenze problem je i to, ze vetsina lidi tady na OC foru beztak nakupuje ve velkosklade a tam je prece jen predvedeni monitoru problem :|Citace:
Původně odeslal CRYoGenicK
A KDE MAM KURVA SEHNAT 100 000 KČ NA NĚJAKOU IYAMU NEBO JAK SE TO PÍŠE KURVA DO PRDELE