mam athlona xp 2000+ snizil jsem se ho pretaktovat ale maximalne se mi podarilo 2200+ nemate s tim nejake zkusenosti primo s timto procakem?
Printable View
mam athlona xp 2000+ snizil jsem se ho pretaktovat ale maximalne se mi podarilo 2200+ nemate s tim nejake zkusenosti primo s timto procakem?
jeste jsem se chtel zeptat- bezim na 200*8,5 a pameti mam pomoci delice na 3/3 na 400 Mhz a cas od casu se mi objevi uplne modra obrazovka a zacne to pocitat pamet, az to dojde do nejakeho cisla tak se to samo zrestartuje....cim to je?
Vid "AthlonXP 2000+ a MSI KT3 ULTRA2". 2000+ nie je velka vyhra
Tbred nebo Palomino???Ti poval bych to na Palomino a ze nej uz vic nedostanes,max 2400+,a to bys musel mit VELKY stestiCitace:
Původně odeslal Ranor
To jsem jaksi nepochopil ???Citace:
Původně odeslal vmb
jj uz to chapu :oops:
PALOMINO TO NENI JE TO THOR.
Může to bejt T-bred A0, pak by to odpovídalo.
VELKY STESTI a nejmin vodnikaCitace:
Původně odeslal SPYKER
urcite to bude A0...vic ho nedostanes....
no melo by to byt B ale mrknu se na nej.... kde je to tam oznaceny?
...pozri sem :roll:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=5647
no tak jsem dneska rozebral pocitac a precetl jsem si oznaceni....Zjistil jsem nasledujici...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
AXDA 2000DKT3C 9391506280080
AIRGA 0234 MPMW
Myslel jsem ze mam B ale asi ne.... hlavne ze me prodejce ujistoval ze je to B...kurna.... :((
Je to jistojistě A0, takže si moc nezataktuješ...Citace:
Původně odeslal Ranor
ohledně těch bluescvreenů - zkus zvednout trochu napětí, nebo nejdřív ještě otestovat stabilitu v Prime95... vše najdeš na výše zmíněném odkazu.
OKI DIKY ZKUSIM ZVEDNOUT TROCHU NAPETI NA PAMETECH?Citace:
Původně odeslal Marty
Jasně, a nezapomeň udělat zátěžovej test s Prime95.
oki nezapomenu...bude stacit pres noc...jak jsem uz cetl viz jak jsi me odkazoval....doufam ze to neuvarim....
Zdravím, píšu sem abych nezasíral fórum. Dostal se mi do ruky TB 2000+ a jak jsem zjistil revize A. Může mi někdo objasnit rozdíl mezi A a B? Taky jsem slyšel, že jsou od výroby odemčené, ale někdo říká, že jenom Béčka a někdo říká, že obojí tak v tom mám guláš. Ale já když se na ten procál mrknu tak má L1 spojený což by mohlo znamenat, že je odemčený. Ještě jsem ho nevyzkoušel takže nevím.
Mimochodem je to: AXDA 2000 DKT3C AIUGA
Máš každopádně Ačko, rozdíl je, že je to starší revize, něco jako byla první felicia, a pak te s tou jinou maskou, novější revize, vylepšená, ale pořád felicia(ale konkrétní rozdíly ti neřeknu kromě rozdílného napětí). Odemčené jsou všechny Tbredy(i A0). Až ho vyzkoušíš, tak uvidíš, že s násobičem pohneš.Citace:
Původně odeslal Jedla
...mal som pred niekolkymi dnamiv pazuroch TB B0 XP2000+ DUT3C AIUHB 0322MPMW - mal krasne biele jadro a na default VCore 1,65V bezal na 174*12,5 - tj 2175MHz stabilne
Tak o tom mozem s mojim A0 iba snivat :evil: - darujem ho za odvoz :DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
njn - neni holt kazdy den posviceni
2tomXX: ...skoda, ze som ho nemohol vyskusat na mojom PC a pripadne si ho nechat :? proste jak pise chocen: neni kazdy den posviceni :wink: