Da sa na ASrock K7S8X nejak zablokovat PCI/AGP(33/66) ? Kvoli taktovaniu. Alebo existuje nejaky overclockersky bios ktory to dokaze ?
Printable View
Da sa na ASrock K7S8X nejak zablokovat PCI/AGP(33/66) ? Kvoli taktovaniu. Alebo existuje nejaky overclockersky bios ktory to dokaze ?
...look here:
http://www.ocworkbench.com/2003/asro...s/betabios.htm
ten bios 1.43a som skusil, ale je to len test na lock PCI/AGP, s tymto biosom mi pada Win aj pri nepretaktovanom procaku. v inych biosoch to nie je implementovane :?Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...a aky mas vlastne problem s taktom AGP/PCI pri overclockingu???
...a co sa tyka tych BIOSov "udajne" najviac overclocking friendly ma byt prave 1.43a a najvykonnejsi 1.47
:eek: ono ten PCI/AGP lock tam nahodou nieje je default :?: ???Citace:
Původně odeslal Ogrediablo
...ja myslel, ze setky dosky s SiS746 a vyssie maju AGP/PCI lock defaultne podobne ako setky dosky s nForce2 cipsetom ... ???
No pokial som si dobre vsimol pri testoch, zo zvysovanim FSB sa dviha aj PCI/AGP takze locknute to urcite nie je. Ide o to ze pri FSB 158 MHz mam uz dost vysoky PCI takt a hdd mi robi chyby, keby sa to dalo locknut bol by som happy. na 166 FSB mi uz procak nechce ist :-(Citace:
Původně odeslal Marcelino
jesis maria, takze vobec nemusim lutovat, ze som si kupil dosku ECS s SiS746 cipsetom a nepockal som na tento Asrock s 748cipsetom :| ...chvalabohu mne to ide aj na 200FSB 8-)Citace:
Původně odeslal Ogrediablo
2Marcelino: ...tato doska ma chipset SiS 746FX chipsetCitace:
...doska od ASRocku s chipsetom SiS748 ma nazov K7S8X-E :wink:
:oops: a kua, tak to som strelil pekneho capa... :oops:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...pohoda :wink: teraz uz vies :wink:
Marcelino, tebe to ide kvoli tomu ze mas 1700XP, ja mam 2000XP hnedu seriu. Aj moja doska sa da dat az na 200FSBCitace: