Mám na vás jednu otázku:
Potreboval by som vedeť z akého auta je dobrý výmeňník (radiátor)? Tým dobrý myslím ako dobre vie chladiť, respektíve účinnosť. Najlepšie by bolo z takých áut, ktoré sa bežne vyskytujú.
Printable View
Mám na vás jednu otázku:
Potreboval by som vedeť z akého auta je dobrý výmeňník (radiátor)? Tým dobrý myslím ako dobre vie chladiť, respektíve účinnosť. Najlepšie by bolo z takých áut, ktoré sa bežne vyskytujú.
ja mam z aquacoolu a taky by sem bral neco z autina...
no tak se pochlubte =)
no, nevim, já mam připravenej radiátor z embéčka, vypadá dobře, masivní, uvidim jak bude fungovat...
btw, nemá tu někdo ten samej, z embesa??? že bych se nemusel napínat a věděl dopředu, jestli pude použít??? ;)
Fiat Polski, www.sweb.cz/dejmalm/Radiator - perfektně řešený průtok, velmi kvalitní. Vřele doporučuji :)
...a co pouzit chladic z masiny :eek: (jako z motorky myslim)?
Škodovka (asi) 120. Velký, hliníkový a akurát do Big toweru ;D (zabere 2 velké pozície)
no, ten z toho mbčka je měděnej a o dost větší než ten ze 120, takže ho asi trochu okrájim, nebo nevim, je fakt velkej.
Tak ho vyfoť, ať vydíme ;DCitace:
Původně odeslal apik
tak to nepude, nemam digitál a kámoš je daleko...a navíc je ten radiátor pořád zabordelenej, sotva jsem ho vybrák z toho střepu... ale je to prostě klasickej radiátor, kde jsou hodně hustě nasázený měděný plechy...může bejt tak 30 cm dlouhej a průřez má čtvercovej, hrana tak 15 možná 20...nevim, musel bych do garáže...takže baj voko
Ja mam radiator z LADY....
Je velikej jako A4 :)))
MADE IN USSR
Jo to je... Je fakt supa...Citace:
Původně odeslal Marty
chladič ze Š120. Ten co je vepředu mezi světlama.
Vcera jsem si donesl topeni ze zigulu, ma medene zebrovani, rozmery 18.5/7/23, prave probiha generalni ocista ;D.
Edit: Cirou nahodou jsem ted narazil na jeho fotografie http://chlazeni.webz.cz/obrazky/fot_c07s.jpg jinak vice na http://chlazeni.webz.cz/h2ocool1.htm
takovej chcu taky :oops:
joj ten je fakt husty ;DCitace:
Původně odeslal EmbreOnyx
jak mas pripojene ty kolena? tos lepil?
jinak fakt homemade WB uz sem taky nad podobnym premyslel, vrtacku mam doma taky, jak chladi?
Aby nevznikla mejlka...ten web neni muj, ja jen na nej nahodou narazil pri hledani informaci, je zdejsiho uzivatele "VAPNO". A ty kolena jsou opravdu lepeny tmelem Loctite 510. Doufam ze se ten muj WB aspon priblizi tomuhle ;D ;D
Ja mam doma prichistany radiator z kurenia na Forda (D = 21 cm / V = 4,5 cm / Š = 19 ).
Ma skoro take iste rozmery ako ten z Lady.
Uz mi chyba len WB a skladam ;D
tak jedna mejlka...to z toho MBčka neni měděný, je to mosaz po bližšim přezkoumání a žebra to má snad normální blbej hliník nebo co, ale vypadá vydatně a tvar má taky dobrej, takovej kompaktní narozdíl od tohodle...ale to čištění mě teda nebere, nemam rád zoxidovanou mosaz
a zaroven, jakej je nejmensi?? potrebuju malej,ale sikovnej... poradte....
to by zaujimalo aj mna.
Ten moj sa mi zda bit dost velky.
Tak ako sa na to pozerám je to všelijaké. Mám zopár radiátorov z polského fiata lenže jeden má síce medenné rebrá ale sú len tak nastrčené na tým trubkách kade prúdi voda a myslím si že to bude mať zlý odvod tepla no kto vie, druhý je zase užší a vyšší, jednoduch je každý iný :evil: . Videl som však niekde na fóre radiátor z lady a ten bol super asi budem žháňať ten :-)
PS: čo si predstavujete pod tým malý dobrý radiátor :?:
ja so pod tym predstavujem nieco mensie ako je ten co mam doma.Neviem ako by som ho mal napratat do case.
Vsade mi nieco zavadza. :evil:
ja som zohnal zo Skody 120, vyzera celkom dopohody. az na tie hlinikove rebra... :?
a jaky ma rozmery?? Ja si muzu sehnat skoro z jakyhokoliv auta... STREJKA MA AUTODILNU A MA TAM TAKOVEJCH RADIATORU, ZE TO VYHAZUJE [obcas i s celym autem ;D ] takze POHODA... 8-)Citace:
Původně odeslal stanley
Jednoducho radiator z kurenia z R5 .. maly ale sikovny ... rozmery by ocko 12x13x5 ... presne do CASE (zhanal som ho asi pol roka ... ale mam :) )